Θεοχαρόπουλος: Αποφασισμένος ο Τσίπρας, στρατηγική επιλογή του η Προοδευτική Συμμαχία

Θεοχαρόπουλος: Αποφασισμένος ο Τσίπρας, στρατηγική επιλογή του η Προοδευτική Συμμαχία
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει υπεύθυνη, προγραμματική και μαχητική αντιπολίτευση είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στη μετατροπή της Προοδευτικής Συμμαχίας και του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα διατύπωσε ο Θ. Θεοχαρόπουλος, αναφέροντας πως είναι στρατηγική του επιλογή η Προοδευτική Συμμαχία.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοχαρόπουλος είπε πως στόχος είναι η δημιουργία ενός ισχυρού ενιαίου φορέα της Αριστεράς.
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος.
Είναι στρατηγική επιλογή η προοδευτική συμμαχία» τόνισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για υπεύθυνη, προγραμματική και μαχητική αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και στη Βουλή και στην κοινωνία.
«Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν θα καταπατώνται δικαιώματα» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος εξαπέλυσε βολές στα στελέχη της ΝΔ που άσκησαν κριτική στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη επειδή ψήφισε τον Δημήτρη Παπαδημούλη για Αντιπρόεδρο του Ευρω-κοινοβουλίου και καταλόγισε στην κυβέρνηση πελατειακά συστήματα και παθογένειες του παρελθόντος, ενώ μίλησε για υποκρισία της ΝΔ σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Τσουβάλα και την τοποθέτησή του στη θέση του Γ.Γ Προστασίας του Πολίτη.
Ερωτηθείς για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Θεοχαρόπουλος είπε ότι τα νέα μέλη θα εγγραφούν πριν το συνέδριο και με ψηφιακό τρόπο και στα γραφεία του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι η γραμματεία της Προοδευτικής Συμμαχίας θα προχωράει εκ παραλλήλου με την πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά και πριν το συνέδριο τα όργανα από κοινού θα συστήσουν την οργανωτική επιτροπή της Προοδευτικής Συμμαχίας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS