Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Picar City Link: Best in Class με 2 Βραβεια

tags :
Picar City Link: Best in Class με 2 Βραβεια
Picar City Link: Best in Class με 2 Βραβεια
Σημαντικά βραβεία στο πλαίσιο των Event Awards 2019 έλαβε η PICAR A.E. για το City Link.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία «Πολυχώρος», το City Link τιμήθηκε με το δεύτερο βραβείο, ενώ στην κατηγορία «Θεματικές εκδηλώσεις» για το Pre-Christmas Ball Party 2018 έλαβε το τρίτο βραβείο.
Όπως ανέφερε ο κος Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής του Group Real Estate της Τράπεζας Πειραιώς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PICAR ΑΕ στην οποία ανήκει το City Link: «Είμαστε υπερήφανοι για την τιμητική διάκριση και τα δυο βραβεία που  μας απονεμήθηκαν. Το City Link έχει γίνει πλέον το σημείο αναφοράς και ο αγαπημένος προορισμός των Αθηναίων καθώς και των επισκεπτών της πρωτεύουσας που προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της Οικουμένης. Φροντίζουμε συνεχώς να το ανανεώνουμε διακοσμώντας το με βάση την εποχικότητα και σεβόμενοι την ιστορικότητα και την αισθητική ενός best in class πολυχώρου ταυτόσημου στη συνείδηση των Αθηναίων με τον πολιτισμό, τις αγορές και τη ψυχαγωγία. Τα events που διοργανώνονται κατά καιρούς αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις και αγκαλιάζονται από τους επισκέπτες με ενθουσιασμό.”
To City Link, το μοναδικό διατηρητέο οικοδομικό τετράγωνο με χαρακτήρα εμπορικού κέντρου στην καρδιά της Αθήνας, αναγνωρίζεται ως ορόσημο για την πόλη, τόσο από τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες του, όσο και από τους επενδυτές που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρήσεις σε ένα υψηλής επισκεψιμότητας εμπορικό σημείο.
Τα Event Awards διοργανώνονται ετησίως με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες πρακτικές στο σχεδιασμό, την επικοινωνία, την παραγωγή και την υλοποίηση θεματικών εκδηλώσεων στη χώρα μας.
Τα Event Awards για το 2019 πραγματοποιήθηκαν στις 10 Ιουλίου και στη φετινή διοργάνωση, καταγράφηκε αύξηση των συμμετοχών κατά 20% και έντονος συναγωνισμός μεταξύ πολλών και ποιοτικών έργων.
Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της 26μελούς Κριτικής Επιτροπής που αποτελείται από καταξιωμένους εκπροσώπους της Επικοινωνίας, του Marketing, του Consulting, αλλά και θεσμικών φορέων.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης