Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η ομάδα των LG Αθλητών του Αύριο ολοκλήρωσε με επιτυχία την αθλητική σεζόν στο Eurohoops Dome

tags :
Η ομάδα των LG Αθλητών του Αύριο ολοκλήρωσε με επιτυχία την αθλητική σεζόν στο Eurohoops Dome
Μία χρονιά με προπονήσεις και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες έφτασε στο τέλος της για την ομάδα των 26 αθλητών
Με χαρά ολοκλήρωσαν οι 26 LG Αθλητές του Αύριο την προπονητική σεζόν στην Ακαδημία Eurohoops σε μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν γονείς, εκπρόσωποι της LG και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.
Οι νέοι αθλητές, οι οποίοι έχουν λάβει υποτροφία από την LG Electronics (LG) για προπονήσεις στην κορυφαία Ακαδημία, έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και δώρα από την LG. Στην εκδήλωση, η LG ανακοίνωσε επίσης τα ονόματα των 5 αθλητών που έλαβαν υποτροφία και για προπόνηση στην Ακαδημία Eurohoops τη σεζόν 2019-2020.
Η πρώτη χρονιά της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο στην Ακαδημία Eurohoops περιλάμβανε προπονήσεις και πολλές αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώθηκαν από την Ακαδημία Eurohoops και την LG.
Οι εμπειρίες αυτές, όπως οι φιλικοί αγώνες με άλλες σχολικές ομάδες από το Ισραήλ και την Ελλάδα, επίσκεψη στην αθλητική διαδραστική έκθεση “The Champion”, παρακολούθηση σεμιναρίου εκμάθησης τακτικών και λήψεων αποφάσεων στο μπάσκετ, και διάλεξης για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη και ανάπτυξη των νέων αθλητών.
Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Senior Marketing Manager της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Στόχος της LG είναι να παρέχει στα ταλαντούχα παιδιά όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνουν οι “LG Αθλητές του Αύριο”. Μέσα από τη δημιουργία της ομάδας σε συνεργασία με την Ακαδημία Eurohoops, καταφέραμε να προσελκύσουμε τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και έχουν ταλέντο, και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να προπονηθούν με το έμπειρο προπονητικό team μιας από τις καλύτερες Ακαδημίες μπάσκετ στην Ελλάδα.
Για εμάς η επιτυχία της πρωτοβουλίας είναι η ανταπόκριση και η θέληση των παιδιών για το πρόγραμμα. Είμαστε εδώ δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να είμαστε προσφέροντάς τους πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες».
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εκ των Διευθυντών της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Σε συνεργασία με την LG καταφέραμε να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία στα παιδιά μέσω των προπονήσεων και των διάφορων δραστηριοτήτων που διοργανώσαμε.
Με το έμπειρο προπονητικό team της Ακαδημίας μας και την LG υλοποιήσαμε καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης και προσφέραμε στα παιδιά, μεταξύ άλλων, ένα ειδικά διαμορφωμένο θεωρητικό σεμινάριο. Παράλληλα, παρείχαμε εμπειρίες εκτός αθλητικού πλαισίου, εξίσου σημαντικές για την ανάπτυξή τους, όπως η παρουσίαση για τον ενδοσχολικό εκφοβισμό.
Όλες αυτές οι ενέργειες συμβάλλουν σημαντικά στην εξέλιξή τους όχι μόνο ως αθλητές, αλλά και ως άνθρωποι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης