Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μετά από μία εβδομάδα διόρθωσης οι αναλυτές βλέπουν αντίδραση λόγω Wall Street

tags :
ΧΑ: Μετά από μία εβδομάδα διόρθωσης οι αναλυτές βλέπουν αντίδραση λόγω Wall Street
Τα νέα ιστορικά υψηλά στη Wall Street ενισχύουν την επενδυτική ψυχολογία και οι αναλυτές δεν αποκλείουν αντίδραση και για την εγχώρια αγορά
Τα νέα ιστορικά υψηλά στη Wall Street δημιουργούν προϋποθέσεις ενίσχυσης του επενδυτικού ενδιαφέροντος στην εγχώρια αγορά.
Οι επενδυτές θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην πιθανή προσπάθεια να βγει η Ελλάδα στις αγορές με έκδοση ομολόγου, αλλά και στα εταιρικά αποτελέσματα που θα ανακοινώνονται στις ΗΠΑ, για το δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.
Επιπλέον σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές του ΟΠΑΠ που προέκυψαν από την επανεπένδυση του μερίσματος.

Euroxx
Περιμένουμε οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σε μετοχές του μη χρηματοοικονομικού κλάδου να συνεχιστούν.
Το ενδιαφέρον σήμερα θα είναι στραμμένο στην παρουσίαση της Τράπεζας Πειραιώς στους επενδυτές.

Eurobank
Για την τρέχουσα εβδομάδα οι επενδυτές θα στρέψουν το βλέμμα τους στην πιθανή προσπάθεια εξόδου της χώρας στις αγορές με έκδοση ομολόγου, ενώ η εγχώρια αγορά μετοχών θα αναζητήσει κατεύθυνση από τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που θα ανακοινωθούν από σημαντικές εταιρείες των ΗΠΑ.

Beta
Τα νέα υψηλά της Wall Street και το θετική ψυχολογία στις διεθνείς αγορές ίσως σταθεροποιήσουν την εγχώρια αγορά μετά από μία εβδομάδα με κινήσεις κατοχύρωσης κερδών.
Το ενδιαφέρον θα είναι στην ψήφο εμπιστοσύνης και στα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που θα ανακοινωθούν στις ΗΠΑ.

Γ.Κ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης