Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη για την εκλογή του από τους πρωθυπουργούς Καναδά και Αυστραλίας

Συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη για την εκλογή του από τους πρωθυπουργούς Καναδά και Αυστραλίας
Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Justin Trudeau και Scott Morisson
Τα συγχαρητήρια τους στον Κ.Μητσοτάκη για τη νίκη του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου εξέφρασαν οι πρωθυπουργοί του Καναδά, Justin Trudeau και Αυστραλίας, Scott Morisson.
Ο Πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau τηλεφώνησε χθες στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του.
Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο Πρωθυπουργοί εξέφρασαν την κοινή τους βούληση για εμβάθυνση και ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας - Καναδά, με έμφαση στον τομέα των επενδύσεων, δεδομένης της ήδη ισχυρής επενδυτικής παρουσίας του Καναδά στην Ελλάδα.
Τόνισαν επίσης τον ξεχωριστό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, η οποία αποτελεί ισχυρή γέφυρα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε και ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Scott Morisson με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί για την εκλογή του.
Κατά τη συνομιλία τους, οι δύο Πρωθυπουργοί υπογράμμισαν το σημαντικό ρόλο της ελληνικής ομογένειας, ως συνδετικού κρίκου των δύο χωρών, επισημαίνοντας τις μεγάλες δυνάμεις που μπορεί να απελευθερώσει η ενεργότερη δραστηριοποίησή της για την εμβάθυνση των σχέσεων Ελλάδας-Αυστραλίας, με έμφαση στον οικονομικό τομέα.
 
Χρ.Κλ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης