Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η παρουσίαση της νέας αντλίας θερμότητας LG Therma V R32 Split στα LG Innovation Days στο Μονακό

tags :
Η παρουσίαση της νέας αντλίας θερμότητας LG Therma V R32 Split στα LG Innovation Days στο Μονακό
Η παρουσίαση της νέας αντλίας θερμότητας LG Therma V R32 Split στα LG Innovation Days στο Μονακό
Τo επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσίασε στην Ευρώπη τη νέα αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Split (διαιρούμενου τύπου, αέρος-νερού) σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Μονακό.
Σχεδιασμένο ειδικά για τις νέες και ανακαινισμένες κατοικίες, η εξαιρετικά αποδοτική Therma V R32 Split είναι μια ευέλικτη λύση που μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική θέρμανση και ψύξη χώρου και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
Στην παρουσίαση της LG Therma V R32 Split, ο David Diaz, B2B Heating Sales Manager της LG, εξήγησε τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη νέα αντλία θερμότητας εξαιρετική λύση. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι:
-Ο συμπιεστής R1 ο πρώτος υβριδικός σε σχήμα άξονα συμπιεστής στον κόσμο που προσφέρει μέγιστη απόδοση, αποτελεσματικότητα και ανθεκτικότητα
-Το ψυκτικό μέσο R32 (Global Warming Potential περίπου 70% χαμηλότερο από το R410A)
-Αξιόπιστη λειτουργία σε θερμοκρασίες χαμηλές έως και -25°C *
-Εποχιακός συντελεστής απόδοσης (Seasonal Coefficient of Performance - SCOP) 4,65**
-Ενεργειακή κλάση A+++ ***
-Λειτουργία συμπιεστή σε εύρος 10-135Hz
-Σύνδεση με την εφαρμογή SmartThinQTM της LG για έλεγχο λειτουργίας και θερμοκρασίας και παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος
Ο Peter Verkempynck, Vice President of Air Solutions Europe της LG, άνοιξε την παρουσίαση αναφέροντας: «Είμαστε υπεύθυνοι για τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος τόσο ως καταναλωτές, όσο και ως επαγγελματίες στον κλάδο του κλιματισμού. Μπορούμε να ξεκινήσουμε από τα σπίτια μας και να παρέχουμε γνήσιες και ειλικρινείς συμβουλές στους πελάτες μας που θέλουν να ξεφύγουν από τις συσκευές καυσίμων ή αερίου για θέρμανση και ζεστό νερό οικιακής χρήσης».
Η LG έχει στόχο να παρέχει στους εργολάβους, τους εγκαταστάτες, τους ιδιοκτήτες - όσους επιθυμούν να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν μια ιδιοκτησία - μια ολοκληρωμένη λύση, το LG Energy Package. Αυτό το σύστημα διαχείρισης κτιρίων περιλαμβάνει αντλίες θερμότητας αέρος-νερού, ηλιακούς συλλέκτες και σύστημα αποθήκευσης ενέργειας.
Ο Peter Verkempynck, δήλωσε σχετικά: «Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές είναι ζωτικής σημασίας και απαιτούνται νέοι μηχανισμοί, όπως η δυναμική τιμολόγηση, τα έξυπνα δίκτυα και η αποθήκευση ενέργειας για να ευθυγραμμιστεί η προσφορά και η ζήτηση».
Διαθέσιμη στην Ευρώπη - σε ορισμένες αγορές ήδη από τον Ιούλιο - η επαναστατική τεχνολογία της LG Therma VR32 Split θα κάνει τη θέρμανση του σπιτιού πιο οικονομική και αποδοτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης