Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαράκη: Κερδήθηκαν τα στοιχήματα που έβαλε ο Κ. Μητσοτάκης

Ζαχαράκη: Κερδήθηκαν τα στοιχήματα που έβαλε ο Κ. Μητσοτάκης
Έρχονται τα νομοσχέδια για τα οποία έχει δεσμευτεί ο κ.Μητσοτάκης είπε η εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση πως κερδήθηκαν τα στοιχήματα που έβαλε ο Κ. Μητσοτάκης διατύπωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη.
«Για τη Νέα Δημοκρατία, την οποία εκπροσωπώ, είναι μία μέρα που τα μηνύματα αλλά και τα στοιχήματα τα οποία έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κερδήθηκαν.
Το γεγονός δηλαδή ότι αυτό το καθαρό αποτέλεσμα δόθηκε από τους πολίτες, αυτή η εντολή να μπορέσει να διεκδικήσει μία καθαρή τετραετία επίσης δόθηκε και με την αυτοδυναμία νομίζω ότι όλα τα προηγούμενα μπορεί να τα κάνει πράξη» τόνισε μιλώντας στο Real Fm η κα.Ζαχαράκη.
«Αμέσως μετά τη συγκρότηση του υπουργικού και την πρώτη συνεδρίαση που θα είναι την Τετάρτη σίγουρα θα δείτε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα νομοσχέδια τα οποία έχει δεσμευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να περάσουν.
Δηλαδή, το θέμα της λειτουργίας του κράτους, μέσα σε αυτό μπορείτε να δείτε και τις σημειακές βελτιώσεις στον Ποινικό Κώδικα, αμέσως μετά το φορολογικό νομοσχέδιο θα δείτε δηλαδή την επέκταση του ΦΠΑ στην εστίαση σε όλα τα προϊόντα, αλλά και την βελτίωση των 120 δόσεων, και οι αλλαγές στη φορολογία που έρχονται από το 2020 και βέβαια και το ζήτημα αμέσως μετά της απλοποίησης των αδειοδοτήσεων που αφορά το ζήτημα των επενδύσεων...
Πράγματα τα οποία άμεσα θα ήθελαν να δουν οι Έλληνες πολίτες, τα ζήτησαν, και θέλουμε να γίνουν πράξη» υπογράμμισε η κα.Ζαχαράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης