Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Ζητάμε ισχυρή εντολή για μια αυτοδύναμη Ελλάδα

Κικίλιας (ΝΔ): Ζητάμε ισχυρή εντολή για μια αυτοδύναμη Ελλάδα
Η ΝΔ έχει σαφές και μετρημένο σχέδιο για τους ανθρώπους της μεσαίας τάξης, τονίζει ο Β. Κικίλιας
«Ζητάμε ισχυρή εντολή για μια αυτοδύναμη Ελλάδα», ξεκαθαρίζει σε συνέντευξή του στη Realnews ο υποψήφιος βουλευτής της Α΄ Αθηνών με τη ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.
«Για να επιτευχθούν η πάση θυσία μείωση της φορολογίας, οι επενδύσεις που θα φέρουν νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις, εργασίας, η τάξη και η ασφάλεια στις γειτονιές μας και ο νέος πατριωτισμός στα εθνικά μας θέματα», προσθέτει.
Όπως σημειώνει , «χρειάζεται μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση.
Στις 26 Μαΐου ο ελληνικός λαός έδειξε την πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι η ώρα να ανοίξει την πόρτα στην αξιοπρέπεια για όλους τους Έλληνες, στην ανάπτυξη και στην κοινωνική  δικαιοσύνη».
Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπερφορολόγησε τη μεσαία τάξη, λέγοντας μάλιστα πως «αυτή ήταν μία ταξική, μια συνειδητή επιλογή που έκανε η κυβέρνηση, όπως έχει ομολογήσει ο κ. Τσακαλώτος από το βήμα της Βουλής».   
Υπογραμμίζει ότι η ΝΔ έχει σαφές και μετρημένο σχέδιο για τους ανθρώπους της μεσαίας τάξης.
Όπως εξηγεί «πρώτον, μειώνουμε δραστικά και άμεσα τη φορολόγησή τους.
Δεύτερον, προωθούμε ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα επενδύσεων –μικρών, μεσαίων και μεγάλων – ώστε να αυξηθεί η ρευστότητα στην αγορά  και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Τρίτον, διασφαλίζουμε την τάξη και την ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα».
«Η μεσαία τάξη, οι θεματοφύλακες της εθνικής μας συνείδησης, σε αυτήν την υπερήφανη χώρα, πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.
Ακόμη, ο ίδιος υπογραμμίζει ότι η ΝΔ θα αλλάξει από το πρώτο κιόλας νομοσχέδιο όλα τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα που αφορούν θέματα βαριάς εγκληματικότητας.
«Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα «παραθυράκι» για τους εγκληματίες και τους τρομοκράτες», ξεκαθαρίζει.
Περαιτέρω, θεωρεί ως μείζον ζήτημα για τη χώρα, εκτός από τα θέματα της οικονομίας και τα της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής, το δημογραφικό.
«Έχουμε ήδη καταθέσει  συγκεκριμένα μέτρα για τη στήριξη των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, όπως το επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα από Έλληνες πολίτες», τονίζει ο κ. Κικίλιας και συμπληρώνει «δεσμευόμαστε σε μέτρα αποκατάστασης ώστε οι γυναίκες να  απολαμβάνουν πλήρως τη ζωή τους και τη μητρότητα.
Οι εργαζόμενες μητέρες θα επιλέγουν οι ίδιες τον χρόνο κατά τον οποίο θα κάνουν χρήση της άδειας εγκυμοσύνης και λοχείας.
Κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού, ενώ παράλληλα επεκτείνουμε το ωράριό τους με ποιοτικό πρόγραμμα  και τις κατάλληλες υποδομές, που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζόμενων γονέων».
Τέλος, μιλά για «χαώδη διαφορά στη δημόσια τάξη  και στην ασφάλεια μεταξύ του 2014 και των 4 χρόνων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», που αποτυπώνουν τα πρόσφατα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας και  αναφέρει τι θα δουν οι Αθηναίοι και όλοι οι Έλληνες από την πρώτη μέρα της νέας διακυβέρνησης της ΝΔ.
Όπως αναφέρει ο κ. Κικίλιας οι Έλληνες θα δουν  «μηχανές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ που καταργήθηκαν ή απαξιώθηκαν, να περιπολούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης, με δυνατότητα άμεσης παρέμβασης.
Μεικτές ομάδες όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. σε καθημερινές περιπολίες.  
Κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου, που αποφυλάκισε περισσότερους από 2.500 καταδικασθέντες για κακουργήματα, όπως και τη δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας.
Αλλαγή του νόμου για το άσυλο στα Πανεπιστήμια, ώστε να μην αποτελεί άσυλο των κάθε λογής εγκληματιών και παρανόμων», αλλά και «στελέχωση των εγκαταλελειμμένων αστυνομικών τμημάτων με 1.500 νέους αστυνομικούς και ενίσχυση των υποδομών με προμήθεια νέων περιπολικών και αλεξίσφαιρων γιλέκων».
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, «η ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας και ελευθερίας.
Είναι κοινωνικό αίτημα, δεν έχει αριστερό ή δεξιό πρόσημο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης