Νέες απειλές Akar σε Ελλάδα και Κύπρο: Θα υπερασπιστούμε τα εδάφη, τις θάλασσες και τον ουρανό της Τουρκίας σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο

Νέες απειλές Akar σε Ελλάδα και Κύπρο: Θα υπερασπιστούμε τα εδάφη, τις θάλασσες και τον ουρανό της Τουρκίας σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
Στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο το αξιόλογο έθνος μας συνεχίζει με αποφασιστικότητα τον αγώνα
Νέες απειλές προς την Ελλάδα και την κύπρο εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Hulusi Akar λέγοντας ότι «η Τουρκία θα συνεχίσει τον αγώνα της ενάντια σε απειλές στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο».
Οι δηλώσεις Akar έγιναν σε τελετή αποφοίτησης στην στρατιωτική ακαδημία της Άγκυρας και όπως μεταδίδουν κυπριακά ΜΜΕ τόνισε πως «στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο το αξιόλογο έθνος μας συνεχίζει με αποφασιστικότητα τον αγώνα ενάντια στις απειλές και τους κινδύνους που εκτοξεύονται κατά της κυριαρχίας και της ανεξαρτησίας μας».
οι δηλώσεις Akar έρχονται την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει τις προκλητικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ όπου έστειλε κι ένα πολεμικό υποβρύχιο στα Κατεχόμενα, για να πρποσταυει τα πλωτά γεωτρύπανα.
«Με τη δύναμη που αντλούν από την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τις προσευχές του λαού θα συνεχίσουν τον αγώνα για τα 780 χιλιάδες χλμ. εδαφών της πατρίδας, τα 462 χιλιάδες χλμ. γαλάζιας πατρίδας και την ασφάλεια των ουρανών, τη γαλήνη και ευημερία των πολιτών, μέρα και νύχτα, καλοκαίρι και χειμώνα, στα βουνά και τις ανηφόρες, εντός και εκτός συνόρων μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης», δήλωσε, αναφερόμενος στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS