Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Απύθμενο το θράσος του Τσίπρα – Χρήσιμη ψήφος είναι αυτή στο Κίνημα Αλλαγής

Γεννηματά: Απύθμενο το θράσος του Τσίπρα – Χρήσιμη ψήφος είναι αυτή στο Κίνημα Αλλαγής
Εμείς είμαστε το πολιτικό αντίβαρο στις πολιτικές της δεξιάς και στη συντήρηση είπε η κα.Γεννηματά
Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Κ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στη Λαμία.
Η κα.Γεννηματά έκανε λόγο για απύθμενο θράσος του πρωθυπουργού ενώ αναφερόμενη στο σχέδιο της ΝΔ, το χαρακτήρισε θολό τοπίο.
«Σε λίγες ημέρες, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα πάνε στην κάλπη και με τη δική τους ψήφο μπορεί να επιστρέψει η λογική σε αυτόν τον τόπο, μετά από τον παραλογισμό που ζήσαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς.
Η χρήσιμη ψήφος για τον ελληνικό λαό, για τα λαϊκά συμφέροντα είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής.
Γιατί εμείς είμαστε το πολιτικό αντίβαρο στις πολιτικές της δεξιάς και στη συντήρηση.
Είναι όμως και η κρίσιμη ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής για την πολιτική σταθερότητα.
Γιατί η αυτοδυναμία του κ. Μητσοτάκη δεν αρκεί για να εξασφαλίσει πολιτική σταθερότητα στον τόπο.
Θυμίζω μονάχα ότι χρειάζονται 200 βουλευτές για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην υπάρξει ακυβερνησία στον τόπο.
Αυτό μπορεί να το επιτύχει μονάχα η καθοριστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής» είπε η κα.Γεννηματά, υποστηρίζοντας πως για να πάει μπροστά η χώρα «χρειάζεται και μια ισχυρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση».
«Εμείς, το Κίνημα Αλλαγής, έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό.
Πιστεύουμε στην εθνική συνεννόηση και θα το κάνουμε πράξη ως υπεύθυνη αντιπολίτευση.
Θέλω όμως να πω και δυο λόγια για τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Λίγες μόνο ημέρες πριν από τις εκλογές, το πολυδιαφημισμένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τον τόπο είναι ένα θολό τοπίο.
Την ίδια στιγμή που στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μας μιλούν ακόμη και για νέο μνημόνιο, ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να πει έστω και μία λέξη για την αλλαγή των δεσμεύσεων Τσίπρα.
Δηλαδή, για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη θηλιά από το λαιμό του ελληνικού λαού.
Αν δεν αλλάξει ο στόχος για τα πρωτογενή πλεονάσματα, αν δεν αλλάξει ο ρόλος του υπερταμείου της υποταγής, τίποτα δεν θα αλλάξει σε αυτόν τον τόπο.
Θα συνεχιστεί το αδιέξοδο, θα συνεχιστούν οι περικοπές και οι θυσίες.
Όλα τα άλλα είναι παραμύθια. Και από παραμύθια χορτάσαμε σε αυτόν τον τόπο.
Και μιας και είπα τη λέξη παραμύθια, καταλαβαίνετε ποιος μου έρχεται στο νου: ο κ. Τσίπρας, που αφού συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά επί 4,5 χρόνια, αφού συγκυβέρνησε με την καραμανλική συνιστώσα που τον κρατούσε στην εξουσία όλο αυτό το διάστημα, αφού έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του για να αποκρύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο 2004-2009 για την κρίση και τα μνημόνια, τώρα, μπροστά στις εκλογές, θυμήθηκε ότι ο κ. Καραμανλής άφησε έλλειμμα στη χώρα.
Και μάλιστα, αφού υπονόμευσε την δημοκρατική παράταξη με εξαγορές, με συναλλαγές, με σκευωρίες, τώρα θυμήθηκε να πιάσει στο στόμα του και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το θράσος είναι πράγματι απύθμενο.
Όμως, ο ελληνικός λαός γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο μεγάλος χορηγός του κ. Μητσοτάκη και ο υπονομευτής της δημοκρατικής παράταξης έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας, το βαρίδι της αριστεράς» τόνισε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης