Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Προ των πυλών η «βουτιά» στη Wall Street - Χαριστική βολή ο εμπορικός πόλεμος

tags :
Phoenix Capital: Προ των πυλών η «βουτιά» στη Wall Street - Χαριστική βολή ο εμπορικός πόλεμος
Phoenix Capital: Εικονική η συμφωνία ΗΠΑ και Κίνας – Οι αγορές θα διορθώσουν
Η χθεσινή (1/7) αντίδραση της Wall Street ήταν μια σημαντική αφύπνιση για τους επενδυτές αναφέρει στο τελευταίο της report η εταιρία παροχής επενδυτικών συμβουλών Phoenix Capital.
Όπως αναφέρει η Phoenix Capital οι χρηματιστηριακοί δείκτες κατέγραψαν άνοδο +1,5% με την ανακοίνωση ότι οι ΗΠΑ - Κίνα έφτασαν σε κάποια μορφή εμπορικής συμφωνίας...
Ωστόσο, η άνοδος διήρκεσε ελάχιστα και ενδοσυνεδριακά έχασαν τα κέρδη τους.
Στο κλείσιμο της συνεδρίασης σύμφωνα με τη Phoenix Capital υπήρξε χειραγώγηση στις τιμές (κόκκινο κουτί στο παρακάτω διάγραμμα), με αποτέλεσμα οι χρηματιστηριακοί δείκτες να μην κλείσουν με απώλειες.



Σύμφωνα με τη Phoenix Capital αν η χρηματιστηριακή αγορά δεν μπορεί να πραγματοποιήσει ένα ράλι στην προοπτική λήξης του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, τότε η «bull market» βρίσκεται σε μεγάλο πρόβλημα.
Στη μεγάλη εικόνα, το ράλι της χρηματιστηριακής αγοράς δεν έκανε τίποτε άλλο παρά επανεξέταση της γραμμής της «bull market».
Και παρά τις σαφείς προσπάθειες να προκληθεί μια άλλη «bull market», οι μετοχές απλώς απέρριψαν αυτή τη γραμμή για δεύτερη φορά τον Μάιο του 2019 (μοβ κύκλο στο παρακάτω διάγραμμα)




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης