Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Καμία χαμένη ψήφος ενόψει της 7ης Ιουλίου – Θα στείλουμε τον Τσίπρα σπίτι του

Μητσοτάκης: Καμία χαμένη ψήφος ενόψει της 7ης  Ιουλίου – Θα στείλουμε τον Τσίπρα σπίτι του
Κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την απουσία του από τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ
Να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός και καμία χαμένη ψήφος ενόψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στον Αλμυρό στο πλαίσιο περιοδείας του στη Μαγνησία.
Ο κ. Μητσοτάκης άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα για την απουσία του από τη ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής αφήνοντας ως εκπρόσωπο του τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Pedro Sanchez προκειμένου να μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης.
«Σήμερα, τώρα που μιλάμε, ξεκινά κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής για το πως θα κατανεμηθούν οι κρίσιμες θέσεις της ΕΕ.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι απών και εκχώρησε στον Πρωθυπουργό της Ισπανίας το δικαίωμα ψήφου της ελληνικής δημοκρατίας.
Eίναι Πρωθυπουργός ως τις 7 Ιουλίου, δεν μπορεί να περιφρονεί τα εθνικά συμφέροντα.
Θα τον στείλουμε σπίτι του, αλλά μέχρι τότε είναι πρωθυπουργός, δεν μπορεί να τρέχει για κομματικές συγκεντρώσεις» υποστήριξε ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
«Θέλω να σας πω τι πραγματικά διακυβεύεται την 7η Ιουλίου.
Η χώρα να αφήσει πίσω μιζέρια, πόλωση και διχασμό.
Και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα εντός κι εκτός Ελλάδας, ότι αφήνουμε πίσω τα χρόνια της κρίσης και έχουμε μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση που θα έχει προτεραιότητα την ανάπτυξη.
Μια κυβέρνηση που θα σκύψει με σεμνότητα και ταπεινότητα στα προβλήματα των Ελλήνων.
Θα φέρουμε επενδύσεις, νέες δουλειές και ασφάλεια» είπε ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος επανέλαβε την έκκληση να μην  λείψει κανείς από την εκλογική μάχη.
«Να μην δώσουμε προτεραιότητα ούτε στην αποχή ούτε στην ψήφο στα μικρά κόμματα.
Το βράδυ της 7ης Ιουλίου θα πρέπει να έχουμε σταθερή κυβέρνηση τετραετίας.
Θα δείτε πολύ σύντομα αποτελέσματα, η χώρα περιμένει μια σταθερή κυβέρνηση που θα μπορεί να απελευθερώσει τον κόσμο της εργασίας.
Τα αποτελέσματα θα τα δείτε πολύ γρήγορα, αλλά για να γίνει αυτό ο χάρτης της χώρας πρέπει να είναι γαλάζιος» υπογράμμισε ο κ.Μητσοτάκης.
Μιλώντας για την ασφάλεια του πολίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η κυβέρνησή του θα καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο, προσθέτοντας ότι «θέλουμε οι φοιτητές να βλέπουν τους συμφοιτητές και καθηγητές τους, και όχι τους μπαχαλάκηδες και τους εμπόρους ναρκωτικών».
«Να κάνουμε την τελική προσπάθεια, να μην προεξοφλήσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα.
Θέλουμε όσο το δυνατόν το καλύτερο, αυτό θα μας δώσει τη δύναμη και την ισχύ για την επόμενη μέρα, έχουμε κρίσιμα θέματα να διαπραγματευτούμε την επόμενη μέρα.
Από την Παρασκευή το βράδυ εμείς θα σιωπήσουμε, και ο λόγος θα δοθεί σε σας και το βράδυ της Κυριακής θα γιορτάσουμε μια μεγάλη νίκη» είπε ο κ.Μητσοτάκης.
Η περιοδεία του κ.Μητσοτάκη στη Μαγνησία άρχισε από την 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο, όπου και συζήτησε με τα στελέχη της Πολεμικής αεροπορίας, τα οποία διαβεβαίωσε ότι θα αποκαταστήσει τις αδικίες που υπέστησαν τα τελευταία 10 χρόνια της κρίσης και επισκέφτηκε τις τρεις μοίρες με τα F16 που εδρεύουν εκεί, όπου ενημερώθηκε από τους πιλότους και το τεχνικό προσωπικό για το επιχειρησιακό έργο τους.
«Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να θυμηθώ παλιές καλές μέρες γιατί εδώ υπηρέτησα όλη μου τη στρατιωτική θητεία και έβγαινα εξοδούχος εδώ κ σήμερα συνάντησα παλιούς καλούς φίλους» τους είπε ο κ.Μητσοτάκης.
Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την αγορά του Βόλου, όπου θα συζητήσει με επαγγελματίες και πολίτες, ενώ το απόγευμα αναμένεται να μεταβεί στη Μακρινίτσα, όπου θα συζητήσει με τους ντόπιους και θα επισκεφθεί το Μουσείο Εκκλησιαστικών Εκθεμάτων «Μήτηρ Θεού η Οξεία Επίσκεψις».
Κατόπιν ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει θεματική συζήτηση με νέους εργαζόμενους, στο θεατράκι που βρίσκεται στο χώρο του Ενυδρείου, πριν την παραλία Αναύρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης