Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ: Σε τροχιά ανάπτυξης και το 2018

tags :
ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ: Σε τροχιά ανάπτυξης και το 2018
Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας προχώρησε σε επενδύσεις για την εξέλιξη των υποδομών της και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες της
Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, έχοντας πρωταγωνιστική θέση στη μεσιτεία ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων στην Ελλάδα εδώ και 27 χρόνια, ενίσχυσε και το 2018 την αναπτυξιακή της πορεία στην αγορά, με συνολικά έσοδα €3,8 εκατ., καταγράφοντας αύξηση για 3η συνεχόμενη χρονιά (+15,5% σε σχέση με το 2017).
Σε ό,τι αφορά την κερδοφορία της, η εταιρεία έκλεισε στις €871.462 προ φόρων.
Τα μικτά υπό διαχείριση ασφάλιστρα για το 2018 ανήλθαν στα €46 εκατ., σημειώνοντας αύξηση 7,1% σε σύγκριση με το 2017, παρουσιάζοντας σταθερά ανοδική πορεία από το 2014 και καταγράφοντας το υψηλότερο της τελευταίας πενταετίας.
Ανοδικά κινήθηκε και σε επίπεδο αποζημιώσεων, καθώς κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς διαπραγματεύτηκε και εξασφάλισε για τους πελάτες της συνολικές αποζημιώσεις που ξεπέρασαν τα €10 εκατ. στις ασφαλίσεις Ζωής, Υγείας και Γενικές Ασφαλίσεις.
Με στόχο να αναπτύσσεται συνεχώς και να μεγαλώνει ταυτόχρονα το εύρος των δραστηριοτήτων της σε όφελος των πελατών και των συνεργατών της, η εταιρεία επενδύει συστηματικά στην εξέλιξη των λύσεων που προσφέρει, στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, στην καινοτομία, καθώς και στο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τις επιμέρους ομάδες της. Αποτελώντας έναν κόμβο τεχνογνωσίας για όλους τους κλάδους ασφαλίσεων και διαχείρισης κινδύνων, υποστηρίζει ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών.
Το 2018 ήταν μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά για την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, κατά τη διάρκεια της οποίας προχώρησε σε επενδύσεις για την εξέλιξη των υποδομών της και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες και τους συνεργάτες της.
Aφουγκραζόμενη τις νέες ανάγκες των επιχειρήσεων, με εστίαση στην κατηγορία του cyber risk και τη διαχείρισή του, η εταιρεία δημιούργησε μια πρωτοποριακή υπηρεσία, για να προσφέρει προηγμένη κάλυψη στο διαδίκτυο, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί σήμερα από τη χρήση του.
Μέσω της υπηρεσίας αυτής, την οποία ανέπτυξε σε συνεργασία με την Odyssey Consultants Ltd, εξειδικευμένο συνεργάτη σε θέματα κυβερνοασφάλειας, είναι σε θέση να προσφέρει tailor made λύσεις σε κάθε επιχείρηση, ανάλογα με το είδος και το επίπεδο προστασίας που χρειάζεται, αλλά και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR).
Η Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, σημείωσε: «Για ακόμη μία χρονιά καταφέραμε να πετύχουμε σημαντικά αποτελέσματα. Με την ομαδικότητα που μας διακρίνει και την εμπειρία που έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια στην ασφαλιστική αγορά της διαμεσολάβησης, είμαστε σε θέση να ακούμε τους πελάτες μας, να σχεδιάζουμε και να προτείνουμε εκείνες τις λύσεις που ανταποκρίνονται με βέλτιστο τρόπο στις ανάγκες τους, με ανταγωνιστικούς όρους και ποιοτική εξυπηρέτηση.
Προσηλωμένοι στον στόχο μας, να αναβαθμίζουμε συνεχώς την αξία των προσφερόμενων υπηρεσιών, εξελίσσουμε τις υποδομές μας και προχωρούμε σε συνεργασίες, με κεντρικό στόχο η επόμενη μέρα να είναι πιο αποτελεσματική για τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας».
Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α. δραστηριοποιείται από το 1992 στη διαμεσολάβηση ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εργασιών.
Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για όλους τους κλάδους ασφαλίσεων, έχοντας τη δυνατότητα ασφαλιστικής τοποθέτησης εξειδικευμένων αναγκών με τους καλύτερους ασφαλιστικούς και οικονομικούς όρους για τους πελάτες της.
Συνεργάζεται εκτενώς με ασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού, προσφέροντας τη δυνατότητα και για διεθνείς ασφαλιστικές λύσεις.
Από τον Αύγουστο του 2016, ο διεθνής ασφαλιστικός κι επενδυτικός Όμιλος Fairfax Financial Holdings Limited ελέγχει το 80% των μετοχών του Ομίλου Eurolife ERB, στον οποία ανήκει η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες AEMA, επενδύοντας δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία εισέρχεται σε μια νέα εποχή.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης