Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Γιαννακοπούλου (υποψήφια ΚΙΝΑΛ): Με πρόγραμμα και σχέδιο να δώσουμε μια νέα προοπτική

Ν. Γιαννακοπούλου (υποψήφια ΚΙΝΑΛ): Με πρόγραμμα και σχέδιο να δώσουμε μια νέα προοπτική
Άρθρο  της  Nάντια Γιαννακοπούλου, υποψ. Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στο Δυτικό Τομέα της Β' ΑΘηνών στο bankingnews.gr
Το διακύβευμα των εκλογών της Κυριακής είναι πιστεύω το πως, μετά από 4,5 χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης από τον κ. Τσίπρα με τους ακροδεξιούς συμμάχους του, θα απαλλαγούμε από τους τυχοδιωκτισμούς και τις συντηρητικές πολιτικές και θα έχουμε μια πραγματικά προοδευτική κυβέρνηση.
Όμως το να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να έρθει μια αυτοδύναμη ΝΔ η οποία θα εφαρμόσει για μια ακόμη τετραετία την ίδια συντηρητική - μονεταριστική πολιτική, δεν αποτελεί λύση για τη μεγάλη πλειοψηφία ελληνικής κοινωνίας.
Το μέλλον για τους πολλούς εξακολουθεί να είναι αβέβαιο.
Η απογοήτευση έχει κυριαρχήσει και η ελπίδα πήγε περίπατο, οι νέοι,  τα καλύτερα μυαλά και οι επιστήμονες εγκαταλείπουν τη χώρα.
Δεν αντέχει άλλο η κοινωνία τους εξοντωτικούς φόρους, ούτε την περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής, με αναδουλειά,  με κακές παροχές Υγείας, Παιδείας και την διάλυση – κατάργηση του κοινωνικού κράτους.
Δεν αντέχει άλλο την κομματική άλωση του κράτους από κομματικούς στρατούς, ούτε τον ασφυκτικό έλεγχο στους δημοκρατικούς θεσμούς από μονοκομματικές κυβερνήσεις.
Δεν αντέχει άλλο τον εθνικό διχασμό και την κοινωνική ένταση, όταν μάλιστα η χώρα μας απειλείται ευθέως και συνεχώς από την Τουρκία.
Αυτό που εμείς ζητάμε από τους πολίτες είναι σε αυτές τις εκλογές να δώσουν ένα ισχυρό ποσοστό στο Κίνημα Αλλαγής, ώστε να υπάρξει την επομένη μια προοδευτική κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης.
Μια κυβέρνηση που θα εφαρμόσει ένα ανορθωτικό οικονομικό πρόγραμμα και σχέδιο, που θα βγάλει επιτέλους την Ελλάδα από την παρακμή και την υπανάπτυξη, θα φέρει δουλειές, θα εκσυγχρονίσει τον κρατικό μηχανισμό και συνολικά την δημόσια διοίκηση και θα προχωρήσει σε μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που θα αφορούν τους πολλούς, την μεσαία τάξη και τους ασθενέστερους οικονομικά πολίτες.
Η αυτοδυναμία της ΝΔ, ενός κλασσικού συντηρητικού κόμματος με ισχυρές αναφορές στη λεγόμενη λαϊκή δεξιά του παρελθόντος, δεν μπορεί να κινηθεί σε μια τέτοια κατεύθυνση, ακόμα και αν κάνουμε μια υπόθεση εργασίας πως η σημερινή της ηγεσία το θέλει.
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ΝΔ θα εφαρμόσει, με μικρές παραλλαγές, την ίδια συντηρητική πολιτική που εφαρμόζει εδώ και 4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ.
Προσωπικά, δίνω τη δική μου μάχη, τη μάχη της γενιάς μου στη Δυτική Αθήνα.
Εκεί όπου σήμερα μετά την κρίση και ιδιαίτερα αυτά τα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, υπάρχουν και πάλι πολλά και μεγάλα προβλήματα.
Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί παντού σε όλους τους τομείς: στην εργασία, στην επιχειρηματικότητα, στην ανεργία των νέων, στην δημόσια ασφάλεια, στην κοινωνική πρόνοια, στην Υγεία στην Παιδεία
Είναι ανάγκη με ενότητα, με σχέδιο και με πρόγραμμα να δώσουμε λύσεις, μια νέα ελπίδα και προοπτική.
Το οφείλουμε στους πολίτες, το χρωστάμε στη νέα γενιά

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης