Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Τσίπρας αίρει ο ίδιος το εμπάργκο και εμφανίζεται «χωρίς φόβο» την Τρίτη (2/7) στον ΣΚΑΪ!

Ο Τσίπρας αίρει ο ίδιος το εμπάργκο και εμφανίζεται «χωρίς φόβο» την Τρίτη (2/7) στον ΣΚΑΪ!
«Αποφάσισα την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας», είπε ο πρωθυπουργός
Να άρει κατά κάποιον τρόπο ο ίδιος το εμπάργκο κατά του ΣΚΑΪ  αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter πως την προσεχή Τρίτη (2/7) θα εμφανιστεί στην τηλεόραση του  ΣΚΑΪ και παράλληλα προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πράξει το ίδιο.
«Αποφάσισα την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας.
Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό.
Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter. 
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με διαγραφή από τα ψηφοδέλτια, εάν εμφανίζονταν στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.
Όπως αναφέρει  ο ΣΚΑΙ  «λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη τη Σία Κοσιώνη και το διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά θα παραχωρήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας».






Όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός αποκαλύπτει στο Facebook, ένας ηλικιωμένος ήταν αυτός που τον «έπεισε» να εμφανιστεί στον ΣΚΑΙ και να δώσει συνέντευξη.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook:

«Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να ακούσουν τι πρεσβεύει ο καθένας.
Ποιο πρόγραμμα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη, τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τις συντάξεις, τις αυξήσεις στους μισθούς, το κοινωνικό κράτος.
Και ποιο είναι το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ, που ο κ. Μητσοτάκης εξωραΐζει με διαφημιστικά ευχολόγια, προκειμένου να κρύψει την επιστροφή στα πιο σκοτεινά χρόνια της λιτότητας που απεργάζεται.
Η προγραμματική αντιπαράθεση όμως, δε θα αποφευχθεί όσο και να το θέλει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε κρύβεται, ούτε φοβάται. Έχουμε επιχειρήματα, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.
Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα.
Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί».
Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά.
Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς...». Του είπα δεν έχεις άδικο.
Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.
Να ακουστούν και εκεί τα επιχειρήματά μας.
Αν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον».



  

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας… θα διαγράψει και τον εαυτό του, που θα εμφανιστεί στον ΣΚΑΪ;


Με σαρκαστική διάθεση υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης την είδηση, πως ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανιστεί την προσεχή Τρίτη (2/7) στον ΣΚΑΙ.
Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε την προειδοποίηση, που είχε απευθύνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για να μην εμφανιστούν στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.
«Ο κ. Τσίπρας προ δύο εβδομάδων είχε δηλώσει ότι οποίος υπ. Βουλευτής του εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ διαγράφεται...και αμέσως μετά πάει ο ίδιος...θα διαγράψει άραγε και τον εαυτό του;....», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.


 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης