Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Δεν έχει αποδειχθεί η ευθύνη του Σαουδάραβα πρίγκιπα στη δολοφονία Khashoggi

Trump: Δεν έχει αποδειχθεί η ευθύνη του Σαουδάραβα πρίγκιπα στη δολοφονία Khashoggi
«Είμαι εξαιρετικά οργισμένος και δυσαρεστημένος που κάτι τέτοιο μπόρεσε να συμβεί», δήλωσε ο Trump
Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump δήλωσε ότι δεν έχει αποδειχθεί ευθύνη του πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας Mohammed bin Salman στην «τρομερή» δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Jamal Khashoggi μέσα στο προξενείο της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη.
«Είμαι εξαιρετικά οργισμένος και δυσαρεστημένος που κάτι τέτοιο μπόρεσε να συμβεί», όμως «κανένας δεν έδειξε ευθέως με το δάκτυλο» τον Σαουδάραβα ηγέτη, δήλωσε ο πρόεδρος Trump σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της G20 στην Οσάκα της Ιαπωνίας.
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Τουρκίας Recep Tayyip Erdogan σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και αυτός από την Οσάκα της Ιαπωνίας ότι ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας πρέπει να ξεσκεπάσει τους δολοφόνους του Khashoggi, υπογραμμίζοντας ότι ορισμένες πτυχές της δολοφονίας αυτής εξακολουθούν να μένουν κρυφές.
Την ευθύνη φέρει μια 15μελής ομάδα που έφτασε στην Κωνσταντινούπολη πριν από την δολοφονία του Khashoggi τόνισε επίσης ο πρόεδρος Erdogan, σημειώνοντας ότι «δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε για τους δράστες αλλού» για να καταλήξει στο ότι οι υπεύθυνοι της δολοφονίας του δημοσιογράφου θα πρέπει να διωχθούν στην Τουρκία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης