Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Δεν υπάρχουν κρυφές ατζέντες – Φυλλοροεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνει από κάπου να πιαστεί

Θεοχάρης: Δεν υπάρχουν κρυφές ατζέντες – Φυλλοροεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ψάχνει από κάπου να πιαστεί
Το πρόγραμμα μας είναι διάφανο, ξεκάθαρο υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ δεν έχει καμία κρυφή ατζέντα και ότι όλη η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται γιατί φυλλοροεί και «ψάχνει να βρει κάπου να πιαστεί ώστε να συγκρατήσει την πτώση του» διατύπωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Χ. Θεοχάρης.
«Λοιπόν, δεν υπάρχουν κρυφές ατζέντες.
Το πρόγραμμά μας είναι διάφανο, ξεκάθαρο, βιβλίο ανοικτό και ο κάθε πολίτης γνωρίζει πως θα βαδίσει η κυβέρνησή μας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε του εμφάνιση διευκρινίζει ποια είναι τα σχέδια μας, ο προγραμματισμός μας ώστε η χώρα να αλλάξει εικόνα» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Θεοχάρης, υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ θα προχωρήσει στην πλήρη και σωστή εφαρμογή διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, στις οποίες πιστεύει η ΝΔ.
«Θα προχωρήσουμε στις μεταρρυθμίσεις σε βασικούς τομείς όχι γιατί άλλοι μας τις επιβάλλουν αλλά διότι τις έχουμε ανάγκη.
Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε Έλληνα.
Πρέπει για παράδειγμα να δοθεί ένα τέλος στην ιδεοληψία που διακατέχει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ζητήματα όπως το επιχειρείν.
Άρα θα φροντίσουμε από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησής μας ώστε να έρθουν επενδύσεις στον ιδιωτικό τομέα, να βοηθηθεί η ανάπτυξη.
Έτσι μόνον θα χαλαρώσει η μεσαία τάξη, η οποία δέχθηκε γερό χαστούκι την τελευταία τετραετία.
Με καλή διαχείριση και έξυπνες κινήσεις στη βάση των πραγματικών αναγκών της οικονομίας σίγουρα μπορούν να συγκρατηθούν και κάποιες κρατικές δαπάνες» επεσήμανε ο κ.Θεοχάρη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ως διακύβευμα των εκλογών την αποτίναξη μιας λάθος πολιτικής, την ανάπτυξη, τη δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερων και καλών θέσεων εργασίας.
Ερωτηθείς για τη δήλωση Μητσοτάκη ότι αν η ΝΔ δεν πάρει ισχυρή εντολή στις 7 Ιουλίου, θα πάμε ξανά σε εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο, ο κ.Θεοχάρης υποστήριξε ότι «η  χώρα για να προχωρήσει μπροστά, να κάνει το μεγάλο άλμα στο μέλλον και να αφήσει πίσω της όλες τις αναποδιές του παρελθόντος έχει ανάγκη από μία ισχυρή κυβέρνηση».
«Έχει ανάγκη μία κυβέρνηση που με λυμένα χέρια θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της.
Το μοναδικό κόμμα που μπορεί να φέρει σε πέρας το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία.
Θα το πετύχει αν βγει ισχυρή.
Θέλουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και την ξεκάθαρη εντολή τους να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας» είπε ο κ.Θεοχάρης, εκτιμώντας ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης