Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τριήμερη περιοδεία Μητσοτάκη σε Μακεδονία, Θράκη – Στόχος του οι ψηφοφόροι Βελόπουλου και Χρυσής Αυγής

Τριήμερη περιοδεία Μητσοτάκη σε Μακεδονία, Θράκη – Στόχος του οι ψηφοφόροι Βελόπουλου και Χρυσής Αυγής
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα ξεκινήσει την περιοδεία του από τον Έβρο
Τριήμερη περιοδεία σε Μακεδονία και Θράκη αρχίζει από σήμερα Παρασκευή 28/6 ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης έχοντας ως απώτερο στόχο του να πείσει και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες που στις πρόσφατες ευρωεκλογές ψήφισαν την Χρυσή Αυγή ή την Ελληνική Λύση του Κ. Βελόπουλου.
Ο κ.Μητσοτάκης θεωρεί πως εάν η Ελληνική Λύση και η Χρυσή Αυγή δεν καταφέρουν να μπουν στη Βουλή, τότε θα καταφέρει να εξασφαλίσει πέρα από προφανώς υψηλότερα ποσοστά και ισχυρότερη αυτοδυναμία.
Για αυτόν άλλωστε το λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει με κάθε ευκαιρία πως θα ήταν ένα πραγματικά καλό νέο να μην μπουν στη Βουλή τα δύο αυτά κόμματα.
Μάλιστα στην χθεσινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ.Μητσοτάκης υποστήριξε ότι η ψήφος στα δύο αυτά κόμματα δεν έχει ιδεολογικά χαρακτηριστικά αλλά είναι ψήφος οργής, σημειώνοντας ωστόσο πως «τα κόμματα της οργής πέθαναν ή θα πεθάνουν σε αυτήν την κάλπη».
Ο κ.Μητσοτάκης θα αρχίσει την περιοδεία του από τον Έβρο  όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, το Σουφλί και την Αλεξανδρούπολη.
Στις 18:00 το απόγευμα θα μεταβεί στην Κομοτηνή και στη συνέχεια θα βρεθεί στην Καβάλα.
Αύριο Σάββατο 29/6, ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 106η Επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών, στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Κιλκίς και θα καταλήξει στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει στις 14:00 μ.μ. συνάντηση με τους υποψήφιους βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.
Την Κυριακή 30/6 το πρωί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρεθεί στη Χαλκιδική και θα επισκεφθεί τα Νέα Μουδανιά, τον Πολύγυρο και τη Νικήτη.
Εν τω μεταξύ, στην πολιτική στόχευση και στρατηγική του κ. Μητσοτάκη, συνδράμει και ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο οποίος και αυτός δείχνει ιδιαίτερη κινητικότητα, ύστερα από μια «σιωπή» 10 ετών, καθώς πέρα από την πρόσφατη ομιλία του στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, χθες επισκέφθηκε συνοικίες της δυτικής Θεσσαλονίκης, σήμερα θα πράξει το ίδιο σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε Καλαμαριά και Λαγκαδά ενώ αύριο Σάββατο θα βρεθεί στην Κομοτηνή για να παραστεί στην προεκλογική συγκέντρωση του Ευρυπίδη Στυλιανίδη ενώ την Κυριακή και τη Δευτέρα θα βρεθεί στις Σέρρες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης