Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bolton (ΗΠΑ): Το Ιράν θα κάνει «μέγιστο λάθος» αν παρεμποδίσει τη διάσκεψη του Μπαχρέιν

tags :
Bolton (ΗΠΑ): Το Ιράν θα κάνει «μέγιστο λάθος» αν παρεμποδίσει τη διάσκεψη του Μπαχρέιν
Το Ιράν θα κάνει «μέγιστο λάθος» αν προσπαθήσει να παρεμποδίσει τη διάσκεψη στο Μπαχρέιν, δήλωσε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, John Bolton
Το Ιράν θα κάνει «μέγιστο λάθος» αν προσπαθήσει να παρεμποδίσει τη διάσκεψη που διοργανώνεται στο Μπαχρέιν και αφορά την οικονομική πτυχή της αμερικανικής πρωτοβουλίας για την επίλυση της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύγκρουσης, δήλωσε σήμερα (25/6/2019) από το Ισραήλ ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, John Bolton.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Ιερουσαλήμ, ο Bolton δήλωσε ότι θεωρεί ότι υπάρχει μια πιθανότητα για ιρανική ανάμειξη αυτού του είδους, δεδομένων των, σύμφωνα με τον ίδιο, «επιθέσεων» της Ισλαμικής Δημοκρατίας τους τελευταίους μήνες.
«Το Ιράν έχει επιδοθεί αυτούς τους τελευταίους μήνες σε μια μακρά σειρά αδικαιολόγητων και αναιτιολόγητων επιθέσεων», δήλωσε ο Bolton κατά τη συνέντευξη αυτή Τύπου που παραχώρησε από την Ιερουσαλήμ.
«Σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, το να απειλήσει τη διάσκεψη του Μπαχρέιν είναι μια πιθανότητα, καθώς (οι δύο χώρες) βρίσκονται κοντά γεωγραφικά», σημείωσε ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
«Θα ήταν μέγιστο λάθος από την πλευρά του Ιράν να συνεχίσει να έχει αυτού του είδους τη συμπεριφορά, ελπίζουμε ότι η διάσκεψη αυτή η οποία προγραμματίζεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες, θα διεξαχθεί χωρίς εμπόδια», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης