Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ανανεωμένο site από την IKEA, για ακόμη πιο εύκολες και γρήγορες αγορές

tags :
Ανανεωμένο site από την IKEA, για ακόμη πιο εύκολες και γρήγορες αγορές
Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει το ανανεωμένο ΙΚΕΑ.gr που επανασυστήνεται στο κοινό του με νέο σχεδιασμό και τεχνολογικές δυνατότητες
Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, παρουσιάζει το ανανεωμένο ΙΚΕΑ.gr που επανασυστήνεται στο κοινό του με νέο σχεδιασμό και τεχνολογικές δυνατότητες, παρέχοντας μία αναβαθμισμένη εμπειρία στον χρήστη.
Η αφετηρία για τον επανασχεδιασμό του site ήταν η επιθυμία της ΙΚΕΑ να βελτιώσει το ήδη υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των καταναλωτών της.
Ακολουθώντας τις ταχύτατες αλλαγές στις συνήθειες τους αλλά και τη φυσιογνωμία του λιανικού εμπορίου, η ΙΚΕΑ συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και την τεχνολογία και να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της, όπως με το ΙΚΕΑ Virtual Walkthrough και τώρα με το νέο IKEA.gr. Για αυτό το λόγο, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αρχιτεκτονική του και σε υποδομές που εξασφαλίζουν εύκολη και γρήγορη πλοήγηση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές.
Ο φρέσκος, απλός και μίνιμαλ σχεδιασμός του είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τον χαρακτήρα της IKEA και προσφέρει ευκαιρίες για ακόμα περισσότερη έμπνευση.
Για την απόδοση του δυναμικού χαρακτήρα του site, υιοθετήθηκαν πρωτοποριακά micro-animations, και πληθώρα άλλων καινοτόμων σχεδιαστικών στοιχείων, ενισχύοντας την διαδραστική εμπειρία.
Παράλληλα, το εύχρηστο μενού και η νέα κατηγοριοποίηση και παρουσίαση των 7.500 προϊόντων που φιλοξενούνται στις σελίδες του site, διευκολύνουν την αναζήτησή τους.
Για παράδειγμα, παρέχεται η δυνατότητα προβολής του επιλεγμένου προϊόντος και των χαρακτηριστικών του στην ίδια σελίδα, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να φεύγει από τη συγκεκριμένη κατηγορία των προϊόντων.
Βασικό χαρακτηριστικό της νέας σελίδας είναι η απλοποίηση των online αγορών. Ο ανασχεδιασμός του user journey, με την κατηγοριοποίηση όλων τα βημάτων σε μία σελίδα με ευανάγνωστο UI, η διατήρηση της δυνατότητας αγορών ως επισκέπτης και η δυνατότητα επιλογής ημέρας παράδοσης και συναρμολόγησης κάνουν την όλη διαδικασία εύκολη και γρήγορη!
Το ΙΚΕΑ.gr δημιουργήθηκε με γνώμονα την υψηλή απόδοση, τη βέλτιστη παρουσίαση και αναζήτηση των προϊόντων είτε από το κινητό είτε από ηλεκτρονικό υπολογιστή ή tablet, την ασφάλεια πλοήγησης και συναλλαγών, καθώς και τις πολυεπίπεδες δυνατότητες εισαγωγής δεδομένων.
«Το νέο site είναι το επόμενο βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ΙΚΕΑ, με στόχο να καλύψει της αυξανόμενες προσδοκίες των καταναλωτών μας και τη δημιουργία ολοκληρωμένης θετικής εμπειρίας.
Η στρατηγική μας συνεργασία μας με την ATCOM οδήγησε στο ανανεωμένο IKEA.gr, που συνδυάζει ένα σύγχρονο look and feel με τις πιο προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες και το αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι θα καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών του, καθιστώντας τις αγορές ακόμα πιο εύκολες και απλές», δήλωσε ο Βαγγέλης Πίνης, Web e-commerce Administrator της της Housemarket A.E.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης