Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Πρωτότυπη συνεργασία Anytime και Attica Group

tags :
Πρωτότυπη συνεργασία Anytime και Attica Group
Με απόδοση αξίας στους πελάτες τους
H Anytime της INTERAMERICAN και η Attica Group, ο Όμιλος που κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών θαλάσσιων μεταφορών για επιβάτες και φορτηγά στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω των εταιριών Blue Star Ferries, Superfast Ferries & Hellenic Seaways, με στόχο την πολύπλευρη και ποιοτική κάλυψη των αναγκών του πελάτη, προχώρησαν πρόσφατα σε συνεργασία, εξασφαλίζοντας στο πελατολόγιο τους πολλαπλά οφέλη και ακόμη πιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους οι δύο εταιρίες αποδίδουν,  μια σειρά πολλών προνομίων στους πελάτες τους, αρχικά μέσω του προγράμματος πιστότητας Seasmiles της Attica Group. Mε τη συγκεκριμένη συνέργεια, κάθε μέλος του Seasmiles εισάγεται σε ένα μοναδικό κόσμο προνομίων, κερδίζοντας 1 πόντο για κάθε €3 από το ποσόν που πληρώνει στην ασφάλιση του αυτοκινήτου ή του σπιτιού του μέσω της Anytime.
Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται με δύο μόνο βήματα. Αρχικά, o πελάτης λαμβάνει προσφορά για το αυτοκίνητο ή το σπίτι του, συμπληρώνοντας τον 11ψήφιο αριθμό της κάρτας Seasmiles στο πεδίο του κωδικού προσφοράς, στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων. Στη συνέχεια, αφού ολοκληρώσει την ασφάλιση του αυτοκινήτου ή του σπιτιού, λαμβάνει μέσω e-mail το συμβόλαιο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα άμεσα, ενώ αυτόματα πιστώνονται οι πόντοι στη Seasmiles κάρτα του, ώστε να τους εξαργυρώσει σε επόμενο ταξίδι του.
Το πρωτότυπο ξεκίνημα της συνεργασίας θα έχει εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια. Στόχο της INTERAMERICAN και της Attica Group αποτελεί η πλήρης κάλυψη των αναγκών του πελατολογίου τους, με σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών και παροχή ιδιαιτέρων προνομίων. Η συνεργασία χαρακτηρίζεται από κοινές αξίες και πρότυπα στοιχεία, τα οποία δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επίτευξη αυτού του στόχου, αλλά και για την περαιτέρω διεύρυνση του πελατολογίου των δύο οργανισμών.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης