Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα Χανιά ο Μητσοτάκης - Συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ

Στα Χανιά ο Μητσοτάκης - Συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ
Είναι υψηλοί οι στόχοι που έχει θέσει η ΝΔ στα Χανιά, σύμφωνα με τον Κ. Μητσοτάκη
Συνάντηση με τους έξι υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είχε σήμερα, Κυριακή 23/6, ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο τραπέζι της συζήτησης που ήταν ολιγόλεπτη και έγινε σε καφετέρια στο Ακρωτήρι Χανίων, βρέθηκε η πορεία του προεκλογικού αγώνα και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
Στη συνάντηση  ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στα Χανιά  Ντόρα Μπακογιάννη, Μ. Βολουδάκης, Β. Διγαλάκης, Γ. Κασσελάκης,  Ελβη Στασσίνου, Δ. Φραγκάκης, με τους οποίους στο τέλος φωτογραφήθηκε ο κ. Μητσοτάκης.
Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, επεσήμανε ότι είναι υψηλοί οι στόχοι που έχει θέσει η  ΝΔ στα Χανιά και πως είναι δεδομένη η εκλογή 3 βουλετών.
Νωρίτερα την Κυριακή ο κ. Μητσοτάκης παραβρέθηκε σε τρισάγιο που τέλεσε η οικογένεια του στη μνήμη του πατέρα του Κωνσταντίνου και της μητέρας του Μαρίκας Μητσοτάκη στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ Ακρωτηρίου.
Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται από το Σάββατο 22/6, στην Κρήτη και μάλιστα, πραγματοποίησε περιοδεία στο Ηράκλειο, απ΄ όπου και απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες που δεν ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές να το πράξουν στις 7 Ιουλίου, για να της δώσουν την ευκαιρία να βγάλει τη χώρα από το σημερινό αδιέξοδο.
Ο κ. Μητσοτάκης από το Ηράκλειο το Σάββατο 22/6 υπογράμμισε την ανάγκη να δοθεί στη Νέα Δημοκρατία ισχυρή πολιτική εντολή στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και μεταξύ άλλων σημείωσε «θέλω ολόκληρη η Κρήτη να βαφτεί γαλάζια και να εκλέξουμε 10 βουλευτές».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης