Τελευταία Νέα
Πολιτική

Όθωνας (ΚΙΝΑΛ): Χαμένη είναι η ψήφος που οδηγεί σε μια ανεξέλεγκτη Δεξιά και σε έναν ισχυρό ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ

Όθωνας (ΚΙΝΑΛ): Χαμένη είναι η ψήφος που οδηγεί σε μια ανεξέλεγκτη Δεξιά και σε έναν ισχυρό ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ
"Ο ΣΥΡΙΖΑ ευτέλισε τις προοδευτικές αρχές και τροφοδότησε μια συντηρητική στροφή", σύμφωνα με τον Μ. Όθωνα
«Χαμένη είναι η ψήφος που οδηγεί σε μια ανεξέλεγκτη Δεξιά που θα σαρώνει κατακτήσεις και σε έναν ισχυρό ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει  σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα» ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας.
Μάλιστα, το μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής ζητεί «ισχυρή εντολή» για να διαδραματίσει το Κίνημα Αλλαγής «τον ρόλο καταλύτη και εγγυητή για τη δημοκρατική ομαλότητα και την πολιτική σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα, στο πλαίσιο των βασικών σημείων της προοδευτικής προγραμματικής μας πρότασης».
Υπογραμμίζει ότι «η χώρα χρειάζεται όσο ποτέ μια ισχυρή προοδευτική δύναμη με καθαρό λόγο και προτάσεις για λύσεις.
Μια σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική δύναμη που θα αποτελέσει το δυνατό αντίβαρο τόσο στις συντηρητικές πολιτικές όσο και στον ανεύθυνο λαϊκισμό».
 Επιπλέον, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθέτησε «μια πολιτική που τσακίζει και στραγγίζει τη μεσαία τάξη προκειμένου να τη μετατρέψει μέσω της φτωχοποίησης σε εξαρτημένους πολίτες των επιδομάτων» και «ευτέλισε τις προοδευτικές αρχές και αξίες και τροφοδότησε μια συντηρητική στροφή».
 Κληθείς να μιλήσει για τον πήχη των εκλογών της 7ης Ιουλίου που θέτει το Κίνημα Αλλαγής, απαντά με νόημα ότι στο Κίνημα Αλλαγής «δεν κρατάμε κομπιουτεράκια».
Για την επομένη των εκλογών και στην παρατήρηση  τι άλλο μπορεί να σημαίνει η δήλωση της Φ. Γεννηματά ότι «από τη θέση της υπεύθυνης αντιπολίτευσης δεν θα αφήσουμε τη χώρα να μπει σε περιπέτειες» παρά «ψήφο ανοχής» στην επόμενη κυβέρνηση, ο κ. Όθωνας  απαντά ότι δεν ισχύει «ότι η Γεννηματά και ο Μητσοτάκης τα έχουν βρει κάτω από το τραπέζι» που « προπαγάνδιζαν επί μήνες φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ», ούτε «ότι θέλουμε να γίνουμε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ», που «τώρα κάποιοι άλλοι λένε».
«Ας το χωνέψουν όλοι.
Ο δικός μας δρόμος είναι ένας και μόνο: αυτόνομη πορεία - ανεξάρτητη γραμμή - κανένας συμβιβασμός», υπογραμμίζει.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης