Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τη συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο debate των πολιτικών αρχηγών ζητεί η Πλεύση Ελευθερίας

tags :
Τη συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο debate των πολιτικών αρχηγών  ζητεί η Πλεύση Ελευθερίας
Ουσιαστικούς και θεσμικούς λόγους για τη συμμετοχή της κ. Κωνσταντοπούλου στο debate, επικαλείται η Πλεύση Ελευθερίας
Τη συμμετοχή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου ζητεί εκ νέου η Πλεύση Ελευθερίας.
Επικαλείται τον θεσμικό ρόλο, που κατείχε η κ. Κωνσταντοπούλου στο 3ο τη τάξει αξίωμα της χώρας ως πρόεδρος της Βουλής καθώς και του ποσοστού του κόμματος στις πρόσφατες ευρωεκλογές.  
«Δεν το ‘’απαιτήσαμε΄΄ όπως έγραψαν κάποια ελάχιστα ΜΜΕ. Εκθέσαμε τους ουσιαστικούς και θεσμικούς λόγους για τους οποίους το ζητούμε, πέρα από στενές νομιμοφανείς προσεγγίσεις αποκλεισμού.
Οι καλεσμένοι σε πολλές πολιτισμένες πολιτικά χώρες επιλέγονται ακόμη από τις δημοσκοπικές τους καταγραφές και μόνο», σημειώνει η Πλεύση Ελευθερίας.
«Στην περίπτωσή μας υπήρξαν πρόσφατες Ευρωεκλογές αλλά και κοινοβουλευτικά κόμματα που θα απέχουν από τις προσεχείς εκλογές, άρα και από την τηλεμαχία.
Το ίδιο ζητήσαμε και για άλλα κόμματα που θεωρούμε ότι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν και περιμένουμε τη δική τους απάντηση στο αίτημά μας.
Η πρόταση μας είναι επίσημη και ανοιχτή και περιμένουμε και σήμερα την επίσημη απάντηση των κομμάτων που η συμμετοχή τους έχει ήδη συμφωνηθεί (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ένωση Κεντρώων) όπως και των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων που θα διοργανώσουν την τηλεμαχία, καθώς θεωρούμε ότι η παρουσία μας απέναντι στον κύριο Τσίπρα και στον κύριο Μητσοτάκη, και στους υπόλοιπους κοινοβουλευτικούς αρχηγούς, είναι αναγκαία σε αυτές τις εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές για τη χώρα και ελπίζουμε να μην έχουν κανένα ουσιαστικό λόγο να φέρουν αντίρρηση για αυτή», αναφέρει η Πλεύση Ελευθερίας.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης