Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Ubisoft ξεκινά την ανανεωμένη Rainbow Six Pro League Season X

tags :
Η Ubisoft ξεκινά την ανανεωμένη Rainbow Six Pro League Season X
Συνεργάζεται με την Acer Predator, ως επίσημος χορηγός υπολογιστών και οθονών  του Rainbow Six Pro League and Majors, του Tom Clancy.
Η Ubisoft® ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη και πιο φιλόδοξη χορηγία της για το Rainbow Six® Pro League and Majors του Tom Clancy, καθώς συνεργάζεται με το gaming brand Predator της Acer, μέσω αποκλειστικής συνεργασίας σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική από τουν Ιούνιο του 2019 μέχρι το Νοέμβριο του 2020, ξεκινώντας αυτή την εβδομάδα με το Rainbow Six Pro League Season X.
Η Acer μέσω του brand Predator, έχοντας αποδείξει τη βαθιά της δέσμευση της στα e-sports όλα αυτά τα χρόνια, θα γίνει ο επίσημος χορηγός υπολογιστών και οθονών για το Rainbow Six Pro League and Majors, ξεκινώντας από το Rainbow Six Pro League Season X του Tom Clancy και το Six Major Raleigh, που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει μία γκάμα gaming hardware υψηλής απόδοσης, προκειμένου να υποστηρίξει αφοσιωμένους και ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες παίκτες, ενώ παράλληλα τους εξωθεί να φτάσουν τις μέγιστες δυνατές επιδόσεις, βάσει των δυνατοτήτων τους, κατα τη διάρκεια του Rainbow Six Pro League and Majors. Η Acer θα εξοπλίσει επαγγελματικές ομάδες με Predator desktops, laptops και οθόνες υψηλού επιπέδου κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και σε επίσημους offline αγώνες. Η Acer θα υποστηρίξει τα games, όπως και τους θαυμαστές των e-sports, με πλήρως εξοπλισμένες, υψηλών επιδόσεων hands-on περιοχές στο site, όπου θα μπορούν πρώτοι να ανακαλύψουν το νέο περιεχόμενο του Rainbow Six Siege.  
Αυτή η συνεργασία ορόσημο, περιλαμβάνει επίσης την από κοινού χρήση και προώθηση σήματος κατατεθέντος, όπως επίσης ένα κάλεσμα προς τους θαυμαστές να συμμετέχουν σε παγκόσμιους διαγωνισμούς με δώρα και μία μοναδική πρόκληση, που ξεκλειδώνει ένα αποκλειστικό αντικείμενο Predator εντός του παιχνιδιού. Οι fans καλούνται να παρακολουθήσουν ζωντανές μεταδόσεις και να ακολουθήσουν τις επίσημες σελίδες των Rainbow Six e-sports και Acer Predator  στα social media για να μάθουν πρώτοι όλες τις τελευταίες εξελίξεις,  τους νικητές και highlights των αγώνων.
Το Rainbow Six Siege προσελκύει πάνω από 45.000.000 παίκτες παγκοσμίως, ενώ η κοινότητα των θαυμαστών των e-sports συνεχίζει να μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς. Το Six Invitational του Φεβρουαρίου παρουσίασε μία ακόμα σημαντική πρόοδο ενασχόλησης, με αύξηση 31% του χρόνου παρακολούθησης ανά εβδομάδα, σε σύγκριση με την έκδοση του 2018.
«Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τη Ubisoft προσθέτουμε ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στην πρωτοβουλία της Acer για την προώθηση και επέκταση των e-sports σε παγκόσμιο επίπεδο» τόνισε ο Vincent Lin, Associate Vice President, Product Marketing and Planning, Acer Inc. «Οι περιγραφές του Tom Clancy στο Rainbow Six είναι θρυλικές και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τους παίκτες στο αποκορύφωμα του ανταγωνισμού χάρη στα gaming PC και οθόνες Predator.»
«Τόσο η Acer όσο και η Ubisoft μοιράζονται την ισχυρή τους δέσμευση να υποστηρίξουν τις επαγγελματικές ομάδες και την κοινότητα των θαυμαστών των e-sports και αδημονούμε να ξεδιπλώσουμε όλο το φάσμα αυτής της συνεργασίας κατά τη διάρκεια των επερχόμενων events.» δήλωσε ο Geoffroy Sardin, Senior Vice President Sales and Marketing, Ubisoft EMEA. «Η συνεργασία μας με τον ειδικό της τεχνογνωσίας και ακρογωνιαίο λίθο των e-sports, όσο αυτή θα συνεχίζει να μεγαλώνει και να ωριμάζει, ενισχύει την πεποίθηση μας για την επιτυχία, τωρινή και μελλοντική, των Rainbow Six e-sports του Tom Clancy .»
Παράλληλα με αυτή τη νέα χορηγία, η Rainbow Six Pro League επιστρέφει με νέες προσαρμογές:

- Ανανεωμένο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει δύο μέρες παιχνιδιού ανά βδομάδα για Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Λατινική Αμερική
- Αναβαθμισμένο σύνολο χαρτών, που επιτρέπει στους επαγγελματίες παίκτες να προβάλλουν όλες τις δεξιότητες στο πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον που μπορεί να υπάρξει
- Κατάργηση της αυτόματης υποβάθμισης για μεγαλύτερο ανταγωνισμό στο Rainbow Six
- Αύξηση του επάθλου για την Pro League season, που τώρα φτάνει τα 626.000$ (περιλαμβάνονται και τα playoff)
- Και τόσα άλλα ακόμα…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης