Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλύσει τη ΔΕΗ – Πολύ σοβαρός κίνδυνος να καταρρεύσει

Θεοδωρικάκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλύσει τη ΔΕΗ – Πολύ σοβαρός κίνδυνος να καταρρεύσει
Η κατάσταση της ΔΕΗ είναι τραγική υποστήριξε ο κ.Θεοδωρικάκος
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλύσει τη ΔΕΗ διατύπωσε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίοςεκτίμησε ότι «υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να καταρρεύσει η ΔΕΗ».
«Υπάρχει μια μεγάλη ωρολογιακή βόμβα που λέγεται ΔΕΗ.
Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι οι Έλληνες αυτό, η ΔΕΗ έκλεισε πέρυσι με έλλειμμα ένα δισ. ευρώ, η μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλύσει τη ΔΕΗ.
Ένα δισ. έλλειμμα τη στιγμή που παρέλαβαν τη ΔΕΗ το 2014 με 80-90 εκατ. κέρδη.
Η κατάσταση της ΔΕΗ είναι τραγική, θα πρέπει να υπάρξουν οι λύσεις με τις οποίες να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά η εταιρεία» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος υποστήριξε πως «εάν στις 7 Ιουλίου το βράδυ δεν υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο, η χώρα θα μπει σε περιπέτειες».
«Είναι τόσο άσχημη η πραγματική κατάσταση της οικονομίας, είναι τόσο μεγάλα τα προβλήματα που αν θέλουμε να κάνουμε πράξη αυτά που σας έλεγα πριν θα χρειαστεί η επιστράτευση -να μου επιτραπεί η λέξη- όλων των δημιουργικών κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της χώρας.
Γι' αυτό ο πρόεδρος μας έχει διευκρινίσει ότι σε κάθε περίπτωση θα σχηματίσει μια κυβέρνηση με τους αξιότερους των Ελλήνων για όλους τους Έλληνες και θα επιδιώξει τις μέγιστες δυνατές συγκλίσεις και συνεργασίες» τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος.
«Δύο εκατ. συμπολίτες μας χρωστούν στην εφορία μέχρι 500 ευρώ.
Για να χρωστάει κανείς 500 ευρώ σημαίνει ότι δεν έχει δυνατότητα να τα πληρώσει...
Πάνω από ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας έχουν υποστεί κατασχέσεις.
250.000 συνταξιούχοι που έχουν βγει στη σύνταξη δεν εισπράττουν ακόμη τις συντάξεις τους, κρατιέται η σύνταξή τους για να μπορεί ο κ. Τσίπρας να μας λέει ότι έχει μεγάλα πρωτογενή πελονάσματα και να δίνει ψίχουλα παραμονές των εκλογών μήπως υφαρπάξει τις ψήφους τους, μέθοδος η οποία απέτυχε παταγωδώς.
Αυτά είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η σημερινή κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη.
Ο Μητσοτάκης γνωρίζει αυτή την κατάσταση και είναι ξεκάθαρος στις δεσμεύσεις του.
Το κεντρικό μας μήνυμα είναι δουλειές.
Δουλειές μπορεί να γίνουν αν δημιουργηθούν επενδύσεις και επενδύσεις θα γίνουν αν μειωθεί η φορολογία.
Η βασική δέσμευση της ΝΔ είναι η μείωση της φορολογίας ώστε να ενισχυθεί η υγιής επιχειρηματικότητα και δεύτερον οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ ώστε να ανακουφιστεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας» υποστήριξε ο κ.Θεοδωρικάκος, διαμηνύοντας πως δεν θα γίνει καμία απόλυση δημοσίου υπαλλήλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης