Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Gold Sponsor η Office Line στο SQLSaturday

tags :
Gold Sponsor η Office Line στο SQLSaturday
H Office Line A.E. ήταν Χρυσός Χορηγός του SQLSaturday
H Office Line A.E., θέλοντας για μια ακόμα φορά να συμβάλει ως αρωγός στον διαμοιρασμό γνώσης στην ελληνική κοινότητα της πληροφορικής, ήταν Χρυσός Χορηγός του SQLSaturday.
Το SQLSaturday, διοργανώθηκε το Σάββατο 15 Ιονίου στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Academy, ήταν ένα ολοήμερο τεχνικό & εκπαιδευτικό συνέδριο με ομιλητές διεθνούς φήμης,  που απαρτιζόταν από 10 διαφορετικές ομιλίες και workshops με βασικό θέμα τον SQL Server.   
O κ. Αντώνης Χατζηπαυλής διοργανωτής της εκδήλωσης, ιδρυτής του SQLschool.gr & Μicrosoft Data Platform MVP δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Office Line, που ως Χρυσός Χορηγός, στήριξε την προσπάθεια μας να παρέχουμε στους επαγγελματίες της χώρας τεχνολογικές γνώσεις και trends καθώς στη φετινή διοργάνωση φιλοξενήσαμε 9 Microsoft MVP συνέδρους από όλες τις μεριές του κόσμου.»   
Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που το SQLSaturday διοργανώνεται στην Ελλάδα και απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το Microsoft Data Platform (SQL Server, Power BI, Azure, R, κ.λπ.) - από αρχάριους έως επαγγελματίες.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης