Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οριστικοποιούν τα ψηφοδέλτια τους, «κλείνουν» το Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – Ποια ονόματα ακούγονται

Οριστικοποιούν τα ψηφοδέλτια τους, «κλείνουν» το Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – Ποια ονόματα ακούγονται
Στην τελική ευθεία των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου εισέρχονται τα κόμματα
Στην οριστικοποίηση και παρουσίαση των ψηφοδελτίων αναμένεται να προχωρήσουν εντός της ημέρας ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία για τις κρίσιμες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Σήμερα Τρίτη 18/6 αναμένεται να συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να οριστικοποιήσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος, ενώ δεν αποκλείεται οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν εντός της ημέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες επικεφαλής φέρεται να είναι ο γνωστός συγγραφέας Β. Βασιλικός, τον οποίο ακολουθεί η Έφη Αχτσιόγλου και ο Πάνος Σκουρλέτης ενώ άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι στην τέταρτη εκλογική θέση, δεδομένου ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να πολιτευθεί.
Εν τω μεταξύ ανακοινώσεις αναμένονται και από τη ΝΔ, η οποία εντός των επόμενων ωρών εκτιμάται ότι θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των  υποψηφίων σε Αττική και περιφέρεια ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Οι πληροφορίες θέλουν τις διαβουλεύσεις να είναι συνεχείς στη ΝΔ καθώς πέρα από τον συνωστισμό «υποψηφίων» που καταγράφεται, προκύπτουν και διάφορες «καραμπόλες» λόγω της ποσόστωσης.
Όσον αφορά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όλα τα σενάρια θέλουν επικεφαλής τον πρώην πρωθυπουργό Π. Πικραμμένο, τον οποίο θα ακολουθούν ο σύμβουλος στρατηγικής της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο καθηγητής και σύμβουλος του κ.Μητσοτάκη, Γ. Γεραπετρίτης.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να αποκλείονται και εκπλήξεις, δεδομένου ότι με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ο κ.Μητσοτάκης θα θελήσει να καταστήσει σαφές το πολιτικό του στίγμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης