Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hammond (ΥΠΟΙΚ Βρετανίας): Ελπίζουμε ότι Trump και Xi θα σημειώσουν πρόοδο στη σύνοδο των G20

Hammond (ΥΠΟΙΚ Βρετανίας): Ελπίζουμε ότι Trump και Xi θα σημειώσουν πρόοδο στη σύνοδο των G20
Η Βρετανία ελπίζει ότι ο Donald Trump και ο Xi Jinping θα σημειώσουν πρόοδο κατά τη συνάντησή τους στη σύνοδο των G20, δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Philip Hammond
Η Βρετανία ελπίζει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, και ο πρόεδρος της Κίνας, Xi Jinping, θα μπορέσουν να σημειώσουν πρόοδο ως προς την αποσυμφόρηση των εμπορικών εντάσεων κατά τη συνάντησή τους, αργότερα αυτόν τον μήνα, στη σύνοδο κορυφής των G20 στην Ιαπωνία, δήλωσε σήμερα (17/6/2019) ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών, Philip Hammond.
«Η Βρετανία είναι μια πολύ ανοικτή, εμπορική οικονομία.
Είμαστε πολύ ευάλωτοι σε οτιδήποτε επηρεάζει το παγκόσμιο εμπόριο και την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, οπότε ελπίζουμε πολύ για μια έγκαιρη λύση στις εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας», δήλωσε ο Hammond.
«Είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να βρεθεί λύση», δήλωσε, ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη Τύπου μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης, Hu Chunhua, με τον οποίο συνομίλησε για τους οικονομικούς δεσμούς Βρετανίας - Κίνας.
Παράλληλα, ο Hammond δήλωσε πως Βρετανία και Κίνα συμφώνησαν να επιταχύνουν τα σχέδιά τους για μια σύνδεση συναλλαγών ομολόγων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης