Δημοσκόπηση Fox News: Ο Biden με 49% προηγείται με 10% του Trump που συγκεντρώνει 39%

Δημοσκόπηση Fox News: Ο Biden με 49% προηγείται με 10% του Trump που συγκεντρώνει 39%
Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής Bernie Sanders, που έχει ριχθεί στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, συγκεντρώνει επίσης ποσοστό 49% στο εικονικό δίδυμο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump βρίσκεται πίσω από πέντε Δημοκρατικούς, μεταξύ των οποίων ο Joe Biden, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
Ο πρώην αντιπρόεδρος υπό τον Barack Obama λαμβάνει ποσοστό 49% στην πρόθεση ψήφου έναντι 39% για τον πρόεδρο Trump μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους, οι οποίοι ερωτήθηκαν στο σύνολο της χώρας.
Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής Bernie Sanders, που έχει ριχθεί στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, συγκεντρώνει επίσης ποσοστό 49% στο εικονικό δίδυμο για τις προεδρικές εκλογές με τον Ρεπουμπλικάνο δισεκατομμυριούχο, που εξασφαλίζει σε αυτήν την περίπτωση το 40%, στο πλαίσιο της δημοσκόπησης με όριο σφάλματος +-3%.
Οι γερουσιαστές Elizabeth Warren και Kamala Harris  προηγούνται επίσης του Trump με διαφορά μία ή δύο μονάδων.
Η δημοσίευση αυτής της έρευνας από το συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο, που προτιμά να παρακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, έγινε 500 ημέρες από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου του 2020.
Διενεργήθηκε το διάστημα 9ης και 12ης Ιουνίου.
Ο Trump αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για μια δεύτερη θητεία στον αμερικανικό προεδρικό θώκο σε μια συγκέντρωση την Τρίτη (18/6) στο Ορλάντο της Φλόριντας.

bankingnews.gr

BREAKING NEWS