Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Με σύνθημα "πολιτική με αξίες" διεκδικώ την ψήφο των Ελλήνων στις εκλογές του Ιουλίου

Χατζηδάκης (ΝΔ): Με σύνθημα
Πολιτική με αξίες, διότι, απ’ όπου και αν πέρασα από τη ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ, την Ευρωβουλή, από διάφορα υπουργεία, προσπάθησα να υπηρετήσω σταθερά ορισμένες αρχές
Με σύνθημα «πολιτική με αξίες» ξεκινά και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτή στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης.
«Πολιτική με αξίες, διότι, απ’ όπου και αν πέρασα από τη ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ, την Ευρωβουλή, από διάφορα υπουργεία, προσπάθησα να υπηρετήσω σταθερά ορισμένες αρχές: την ελευθερία, την αξιοκρατία, την Ευρώπη, την σοβαρότητα, την αξιοπρέπεια» αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Οι συγκρούσεις για την Ολυμπιακή, τον ΟΣΕ, την εργαλειοθήκη, υπηρετούν αυτές τις αξίες και γι αυτές θα δώσω τη μάχη στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, για μια νέα φωτεινή Ελλάδα» υπογραμμίζει.
Ο Κωστής Χατζηδάκης συνοδεύει την προεκλογική του εκστρατεία με την ανάρτηση ενός βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Στο βίντεο μιλά ο ίδιος για τη διαδρομή του και την προσήλωση του στο έργο και τις μεταρρυθμίσεις. Αλλά το βίντεο ξεκινάει ανορθόδοξα. Ο Κωστής Χατζηδάκης μιλάει πρώτα απ’ όλα για την… επέτειο του γάμου του και τη γιορτή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης