Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Στις 7 Ιουλίου να γυρίσουμε σελίδα - Nα ψηφίσουμε με βάση τη λογική

Γεννηματά: Στις 7 Ιουλίου να γυρίσουμε σελίδα - Nα ψηφίσουμε με βάση τη λογική
Τι ανέφερε η Φ. Γεννηματά από το Άργος
«Στις 7 Ιουλίου έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να ψηφίσουμε με βάση τη λογική», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φ. Γεννηματά, η οποία επισκέφθηκε Πρότυπη Βιομηχανία Hλιακών, λίγο έξω από το 'Αργος.
Η κ. Γεννηματά, μαζί με τον νυν βουλευτή Γ. Μανιάτη και τους υπόλοιπους υποψήφιους στην Αργολίδα, ενημερώθηκε για την παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι στηρίχθηκε σημαντικά στο ξεκίνημα από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον», υπενθυμίζοντας πως είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και έχει στόχο να ενισχύσει τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, να ανακουφίσει τα νοικοκυριά, να βοηθήσει τον τομέα της οικοδομής.
Το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει πρόταση νόμου στην Βουλή έτσι ώστε να διπλασιαστεί το κονδύλι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, να δοθούν γενναία φορολογικά κίνητρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε δημιουργία νέων θέσεων εργασίας περίπου 50.000 σε ολόκληρη την Ελλάδα, πρόσθεσε η κ. Γεννηματά.
Ακόμη, η ίδια υπογράμμισε ότι «με το σχέδιο Ελλάδα, το σχέδιό μας για την ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη που είναι η απάντησή μας για την έξοδο από την κρίση, στηρίζουμε τις μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και ελληνικά νοικοκυριά που χρειάζονται ανάσα από τη θηλιά στο λαιμό που μας φόρεσαν οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ακροδεξιάς».
Όπως είπε, «στις 7 Ιουλίου έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να ψηφίσουμε με βάση τη λογική, τη λογική που λέει ότι χρειάζεται ισχυρό αντίβαρο απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές και την ανεξέλεγκτη ΝΔ, αλλά και ισχυρό αντίβαρο απέναντι στον αχαλίνωτο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ που απέδειξε ότι δεν αξίζει να είναι κυβέρνηση στον τόπο και προφανώς δεν μπορεί να είναι και υπεύθυνη αντιπολίτευση.
Στις 7 Ιουλίου συναντιόμαστε ξανά με το Κίνημα Αλλαγής.
Ισχυρή προοδευτική δύναμη με προτάσεις και λύσεις για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».
Σημειώνεται ότι η κ. Γεννηματά βρέθηκε και στο Ναύπλιο όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο και πολίτες  στο κέντρο της παλιάς πόλης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης