Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναγνωστοπούλου (αναπ. ΥΠΕΞ): Δεν είναι μόνη της η Κύπρος απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα – Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα

tags :
Αναγνωστοπούλου (αναπ. ΥΠΕΞ): Δεν είναι μόνη της η Κύπρος απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα – Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα
Η Τουρκία είναι εγκλωβισμένη στην πολιτική της υποστήριξε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών
Την θέση ότι η Κύπρος δεν είναι μόνη της απέναντι στην αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα και στις παραβιάσεις που καταγράφονται στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη διατύπωσε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου.
«Πάντα είμαστε σε ετοιμότητα.
Τώρα είμαστε σε εγρήγορση.
Δεν φοβόμαστε.
Παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα.
Δεν είναι μόνη της η Κύπρος.
Έχει την ΕΕ, το Διεθνές Δίκαιο και την Ελλάδα» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 η κα.Αναγνωστοπούλου, η οποία έκανε λόγο για στενή συνεργασία της Κύπρου με την Ελλάδα και με την Ευρώπη.
Πάντως η κα.Αναγνωστοπούλου εξέφρασε την ανησυχία της για την απομάκρυνση της Τουρκίας από την Ευρώπη, και εκτίμησε ότι η Τουρκία είναι εγκλωβισμένη στην πολιτική της.
Ερωτηθείσα για την έκθεση του ESM όσον αφορά την ελληνική οικονομία, η κα.Αναγνωστοπούλου υποστήριξε ότι τα στοιχεία της κυβέρνησης δείχνουν ότι δεν υπάρχει καμία «τρύπα».
«Τα μέτρα είναι κοστολογημένα γιατί δεν θέλουμε η χώρα να επιστρέψει σε δημοσιονομικό χάος.
Κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα παραλάβει καμένη γη» είπε η κα.Αναγνωστοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης