Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα και στην αποκατάσταση των εισοδημάτων

Γεννηματά: Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα και στην αποκατάσταση των εισοδημάτων
Είμαστε η δεύτερη δύναμη στην αυτοδιοίκηση, αυτό θα αρχίσει να αποτυπώνεται και στις εθνικές εκλογές είπε η κα.Γεννηματά
Την θέση ότι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην ομαλότητα, στη σταθερότητα, στην αποκατάσταση των εισοδημάτων, κυρίως των μικρών και των μικρομεσαίων που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Δεξιάς, Ακροδεξιάς και διάφορων γυρολόγων διατύπωσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στη Νέα Σμύρνη.
Η κα. Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα με το δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη και μαζί επισκέφθηκαν την πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής συνομίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες για τα καθημερινά προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τα προβλήματα της αγοράς.
«Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει όχι άλλες περιπέτειες για τον τόπο» είπε η κα.Γεννηματά, η οποία επεσήμανε ότι οι δήμοι ήταν δίπλα σε κάθε ελληνική οικογένεια και σε κάθε ελληνική επιχείρηση στα χρόνια της κρίσης και πρέπει να συνεχίσουν να είναι αποτελεσματικοί.
«Το Κίνημα Αλλαγής έχει ισχυρές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση, είμαστε η δεύτερη δύναμη στο χώρο και ελπίζουμε ότι αυτό σιγά σιγά θα αρχίσει να αποτυπώνεται και στις εθνικές εκλογές» υπογράμμισε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης