Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ο Μητσοτάκης υπέρ του Στουρνάρα (ΤτΕ) τον θιασώτη της πιστωτικής γραμμής - Ήμαρτον

tags :
Ο Μητσοτάκης υπέρ του Στουρνάρα (ΤτΕ) τον θιασώτη της πιστωτικής γραμμής - Ήμαρτον
Ως κεντρικός τραπεζίτης δήλωνε ότι η Ελλάδα πρέπει να χρησιμοποιήσει την προληπτική πιστωτική γραμμή και ότι δεν θα μπορέσει να βγει στις αγορές - Συνέβησαν τα ακριβώς αντίθετα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο εν δυνάμει νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος αντιμετωπίζεται ευμενώς από τους επενδυτές και δικαίως γιατί η ΝΔ έχει πιο φιλικό προφίλ προς τις αγορές σε σχέση με το απεχθές πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως όταν φθάνει ο εν δυνάμει πρωθυπουργός να υποστηρίζει τον Γιάννη Στουρνάρα τον διοικητική της ΤτΕ, (τον διορισμένο από τον Σαμαρά) …τον άνθρωπο που έδωσε μάχη για την προληπτική πιστωτική γραμμή και παρέσυρε και την ΝΔ σε αυτό τον λάθος δρόμο…τότε κάτι δεν πάει καλά.
Ο Στουρνάρας παραβίασε συστηματικά το καταστατικό της ΤτΕ, είναι ο κεντρικός τραπεζίτης των δημοσίων σχέσεων, των θεωρητικών απόψεων χωρίς αντίκρισμα…
Ο Στουρνάρας δεν είναι ανεξάρτητος κεντρικός τραπεζίτης, είναι δημόσιος υπάλληλος διορισμένος από την διακυβέρνηση του Σαμαρά και συνεχίζει να είναι δημόσιος υπάλληλος εξυπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια τις πολιτικές θέσεις της ΝΔ, παρ΄ ότι προέρχεται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Ως κεντρικός τραπεζίτης δήλωνε ότι η Ελλάδα πρέπει να χρησιμοποιήσει την προληπτική πιστωτική γραμμή και ότι δεν θα μπορέσει να βγει στις αγορές.
Συνέβησαν τα ακριβώς αντίθετα.
Αυτός είναι ο διοικητής της ΤτΕ πάντα εύστοχες προβλέψεις σε βαθμό που ίσως πρέπει να πάρει το νόμπελ αποτυχίας.
Αυτόν τον κεντρικό τραπεζίτη υποστηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πραγματικά θλίψη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης