Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Περιθώρια ανόδου 11%-28% βλέπει η Euroxx για τις ελληνικές τράπεζες - Αυξάνονται οι στόχοι

Περιθώρια ανόδου 11%-28% βλέπει η Euroxx για τις ελληνικές τράπεζες - Αυξάνονται οι στόχοι
Οι επενδυτές στην ελληνική αγορά ενσωμάτωσαν την προοπτική της γρήγορης πολιτικής αλλαγής, με μια κυβέρνηση που θα είναι φιλική προς την ανάπτυξη και τις επιχειρήσεις
Σε αύξηση των τιμών στόχων των ελληνικών τραπεζών, παρά την ήδη καταγεγραμμένη άνοδο των τίτλων, προχώρησε η Euroxx, διατηρώντας τη σύσταση overweight, ήτοι για αποδόσεις μεγαλύτερες της αγοράς, για τις τέσσερις συστημικές μετοχές.
Ειδικότερα, η Euroxx αύξησε την τιμή στόχο της Alpha Bank στα 2 ευρώ, από 1,50 ευρώ προηγουμένως, στα 1,10 ευρώ, από 0,82 ευρώ για την Eurobank, στα 3 ευρώ για την Εθνική, από 1,90 ευρώ προηγουμένως, και στα 3,30 ευρώ για την Πειραιώς, από το 1 ευρώ προηγουμένως.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, το περιθώριο ανόδου είναι από 11% στην Πειραιώς, έως το 28% στη Eurobank, ενώ η τελευταία με την Εθνική είναι στις προτιμήσεις της.
Ειδικότερα, στη σημερινή (13/6/2019) 17σέλιδη ανάλυσή της υπό τον τίτλο "Greek Banks Update: We remain positive despite the rally" (Ανανέωση για Ελληνικές Τράπεζες: Παραμένουμε θετικοί παρά το ράλι ανόδου), που σας παρουσιάζει το bankingnews.gr, η Euroxx επισημαίνει ότι η προκύρηξη των πρόωρων εκλογών πυροδότησε το τελευταίο ράλι ανόδου στην ελληνική αγορά.
Οι επενδυτές στην ελληνική αγορά ενσωμάτωσαν την προοπτική της γρήγορης πολιτικής αλλαγής, με μια κυβέρνηση που θα είναι φιλική προς την ανάπτυξη και τις επιχειρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης