Ενέργεια

ΔΕΗ: Εμπαιγμός η απάντηση της ΛΑΡΚΟ - Στις 14 Ιουνίου κατεβαίνει ο διακόπτης

tags :
ΔΕΗ: Εμπαιγμός η απάντηση της ΛΑΡΚΟ - Στις 14 Ιουνίου κατεβαίνει ο διακόπτης
Απάντηση «εμπαιγμός» από τη ΛΑΡΚΟ για τις οφειλές, υποστήριξε η ΔΕΗ
Στη διακοπή της ηλεκτροδότησης της ΛΑΡΚΟ από την Παρασκευή οπότε και λήγει η προθεσμία που δόθηκε στην εταιρεία για να αποπληρώσει την οφειλή της είναι αποφασισμένη να προχωρήσει η διοίκηση της ΔΕΗ, ειδικά μετά την απάντηση που έλαβε σε προηγούμενη επιστολή της προς τη ΛΑΡΚΟ.
Με την επιστολή της η ΔΕΗείχε ζητήσει την άμεση αποπληρωμή  2,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στην κατανάλωση Μαρτίου και τις επόμενες ημέρες αποπληρωμή επιπλέον 2,5 εκατ. ευρώ  που αφορούν την κατανάλωση του Απριλίου.
Η διοίκηση της ΛΑΡΚΟ απαντώντας στην επιστολή αυτή αντιπρότεινε την καταβολή 2,5 εκατ. ευρώ στις 24 ή 25 Ιουνίου, 1 εκατ. ευρώ στις 26 ή 27 Ιουνίου δηλαδή λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και 1,5 εκατ. ευρώ στις 10 Ιουλίου δηλαδή τρεις μέρες μετά τις εκλογές.
Η πρόταση αυτή της ΛΑΡΚΟ χαρακτηρίζεται από κύκλους της ΔΕΗ ως εμπαιγμός και ξεκαθαρίζεται ότι εάν δεν πληρωθούν τα 2,5 εκατ. ευρώ του Μαρτίου έως την Παρασκευή θα προχωρήσει κανονικά η διαδικασία άρσης της εκπροσώπησης.

Νωρίτερα το worldenergynews.gr έγραφε:

Αποφασισμένη είναι η ΔΕΗ να προχωρήσει τη διακοπή ηλεκτροδότησης της ΛΑΡΚΟ εάν δεν πληρωθούν οι οφειλές που έληξαν στο τέλος Μαΐου.
Ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Μ. Παναγιωτάκης στέλνει σήμερα επιστολή προειδοποίησης προς τη Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ απειλώντας με διακοπή ηλεκτροδότησης, εάν δεν πληρωθούν αμέσως 2,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στην κατανάλωση έως το τέλος Μαρτίου και θα έπρεπε να έχουν πληρωθεί ως τις 31/5.
Εφόσον η διοίκηση της ΛΑΡΚΟ δεν ανταποκριθεί, η διοίκηση της ΔΕΗ θα ενημερώσει τον ΑΔΜΗΕ για την άρση της εκπροσώπησης.

Πηγή: www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης