Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα νέα Polo Shirts που ξεχωρίζουν στη συλλογή της DUR SS19’

tags :
Τα νέα Polo Shirts που ξεχωρίζουν στη συλλογή της DUR SS19’
Τα νέα DUR Polo Shirts αποτελούν μια μοναδική επιλογή για τον άντρα που θέλει να ξεχωρίζει
Τα νέα DUR Polo Shirts αποτελούν μια μοναδική επιλογή για τον άντρα που θέλει να ξεχωρίζει με κάθε ενδυματολογική του επιλογή αποτυπώνοντας την κομψότητα, το στιλ και κυρίως την υψηλή ποιότητα.
Ειδικότερα, η συλλογή των DUR Polo Shirts για το 2019 χαρακτηρίζεται από ανώτερη ποιότητα νήματος προερχόμενη από το Extra Long Staple Pima βαμβάκι.
Τα DUR Polo Shirts διακρίνονται για το απαλό άγγιγμα και την ανθεκτικότητα χάρη στη λεπτότητα, στο μεγαλύτερο μήκος της ίνας και στην ομοιομορφία των ινών του βάμβακος Pima.  
Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία 18 λαμπερών χρωμάτων των DUR Polo Shirts της κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, ο άνδρας μπορεί να ανακαλύψει την επιλογή που ανταποκρίνεται καλύτερα στο προσωπικό του στιλ μέσα από κομμάτια που ακολουθούν τις νέες τάσεις της μόδας και παράλληλα ξεχωρίζουν για τη διαχρονική τους κομψότητα.
Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και συνδυάστε το με ένα πεντάτσεπο παντελόνι, ένα πλυμένο τζιν ή με μια fil coupe βερμούδα.
Η DUR δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του αγαπημένου brand να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς με -40% αποκτώντας σε προνομιακή τιμή το νέο DUR Polo Shirt.
Επισκεφτείτε σήμερα το πλησιέστερο σε σας κατάστημα DUR ή περιηγηθείτε στο ανανεωμένο e-shop:  www.dur.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης