Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει στις 17:00 η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ – Στο επίκεντρο τα ψηφοδέλτια ενόψει εκλογών

Συνεδριάζει στις 17:00 η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ – Στο επίκεντρο τα ψηφοδέλτια ενόψει εκλογών
Προσκλητήριο ενότητας και επαναπατρισμού σε προοδευτικούς ψηφοφόρους αναμένεται να στείλει η κα.Γεννηματά
Συνεδριάζει στις 17:00 σήμερα Τετάρτη 12/6 το απόγευμα η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής με κύριο αντικείμενο την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Με την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων η κα.Γεννηματά θέλει βάλει μια και καλή τέλος στον κύκλο της εσωστρέφειας που άνοιξε κατόπιν της αντιπαράθεσης και της διαμάχης της με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και να δώσει το στίγμα αλλά και τις προτεραιότητες του Κινήματος Αλλαγής ενόψει των εθνικών εκλογών.
Το εάν και σε τι βαθμό θα το καταφέρει αυτό, θα εξαρτηθεί και από τις τοποθετήσεις των υπολοίπων στελεχών δεδομένου ότι η σημερινή συνεδρίαση είναι η πρώτη μετά την αποχώρηση του κ.Βενιζέλου.
Σημειώνεται πως στις 4 Ιουνίου είχε προηγηθεί η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ, κατά την οποία όλα τα κορυφαία στελέχη είχαν τηρήσει χαμηλούς τόνους, αφήνοντας την κριτική τους για μετά την κάλπη της 7ης Ιουλίου.
Στο πλαίσιο αυτό η κα.Γεννηματά θα θελήσει στην τοποθέτηση της να απευθύνει κάλεσμα ενότητας στα στελέχη και στον κόσμο του ΚΙΝΑΛ και να στείλει μήνυμα προς τους προοδευτικούς ψηφοφόρους που στράφηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ και απογοητεύτηκαν, πως είναι η ώρα να επιστρέψουν στον παραδοσιακό πολιτικό τους χώρο, στο ΚΙΝΑΛ.
Για αυτό το λόγο η κα.Γεννηματά αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη ΝΔ και θα καλέσει τους πολίτες να μην εγκλωβιστούν στην πόλωση που θέλουν να δημιουργήσουν τα δύο αυτά κόμματα, αλλά να εμπιστευτούν και να ψηφίσουν το ΚΙΝΑΛ, το οποίο μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάγκη να υπάρξει εθνική συναίνεση.
Όσον αφορά τα ψηφοδέλτια, υπάρχουν ακόμα αρκετές εκκρεμότητες, ενώ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας πέραν της πρώτης θέσης στην οποία έχει κλειδώσει ο κ.Καμίνης, φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο Θ. Μαργαρίτης, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης