Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Performance Agency of The Year ανακηρύχθηκε η Relevance Digital Agency στα PEAK Performance Marketing Awards 2019

tags :
Performance Agency of The Year ανακηρύχθηκε η Relevance Digital Agency στα PEAK Performance Marketing Awards 2019
Συνολικά κατέκτησε τριάντα βραβεία σε σημαντικές κατηγορίες
Σάρωσε τα βραβεία η Relevance Digital Agency στα φετινά PEAK Performance Marketing Awards, αφού κατάφερε να αποσπάσει τριάντα σημαντικές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και αυτή του Performance Agency of The Year, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή παρουσία της στον χώρο του Digital Marketing στην Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κέρδισε 9 Gold, 11 Silver και 10 Bronze διακρίσεις για case studies που αφορούσαν τους πελάτες της  όπως: AVIS, Agnotis, Coffee Island, NAK Shoes, Celestino, Accusonus, Viva Wallet, ParkAround, MLS, Yachts Sailing και Sticky.
Τα βραβεία σχετίζονταν με την υλοποίηση βέλτιστων και καινοτόμων πρακτικών με απτά αποτελέσματα στους παρακάτω τομείς: Performance Marketing, Google Ads, Social Media Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, Email Marketing, SEO, Programmatic, Attribution Models, Display Advertising, YouTube Advertising, Best Use of Data, Best Use of Technology, Multichannel Campaigns, Content Marketing και App Promotion Campaigns.
Η σπουδαιότητα των συγκεκριμένων διακρίσεων ενισχύεται από την καθολική συμμετοχή στον φετινό θεσμό τόσο των διαφημιστικών εταιρειών και των digital agencies όσο και των πελατών που πρωταγωνιστούν στην ελληνική αγορά. Τα PEAK Awards πραγματοποιούνται με τη υποστήριξη της Google και ως εκ τούτου θεωρούνται ως τα σημαντικότερα και πιο ανταγωνιστικά βραβεία στο Digital & Performance Marketing στην Ελλάδα.
Η Relevance Digital Agency κατάφερε να αναγνωριστεί ως το κορυφαίο Performance Marketing Agency στην Ελλάδα, όχι μόνο βάσει της χρήσης βέλτιστων και καινοτόμων πρακτικών της, αλλά κυρίως λόγω της επιτυχημένης λειτουργίας της ως Growth Consultant με βασικό στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων και κυρίως της κερδοφορίας των πελατών της.
Ο Θανάσης Σοφιανός, Founder και CEO της Relevance Digital Agency δήλωσε σχετικά με τις βραβεύσεις της εταιρείας: «Στη Relevance είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα που κάνει μια τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να διακριθούμε ως Performance Agency of the Year 2019. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Την εμπιστοσύνη τους δεν τη θεωρούμε δεδομένη και προσπαθούμε και θα προσπαθούμε να την κερδίζουμε κάθε μέρα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης