Κορυφαίο Superbrand της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς η INTERAMERICAN

Κορυφαίο Superbrand της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς η INTERAMERICAN
Κορυφαίο Superbrand της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς η INTERAMERICAN
Με ιδιαίτερη επιτυχία οργανώθηκε και φέτος η εκδήλωση της ανακοίνωσης των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών, στο πλαίσιο του θεσμού «Corporate Superbrands 2018-2019», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 3 Ιουνίου.
Η INTERAMERICAN ξεχώρισε με την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των εταιρειών που προκρίθηκαν στην τελική επιλογή από την ασφαλιστική αγορά. Αναδείχθηκαν, συνολικά, οι κορυφαίες επωνυμίες σε 37 κατηγοριοποιημένους κλάδους του επιχειρείν από όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας, ενώ υπήρξε διάκριση και για μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, όπου το βραβείο μοιράστηκαν επτά ΜΚΟ με σημαντικό κοινωνικό έργο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τις επτά διακεκριμένες ΜΚΟ έχει υποστηρίξει ή υποστηρίζει η INTERAMERICAN, στοιχείο που υπογραμμίζει την ευστοχία των επιλογών και συμπράξεων της εταιρείας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας.
 Η INTERAMERICAN, που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια της στο προσκήνιο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, χαρακτηρίζεται από την απόλυτη αναγνωρισιμότητα του brand, τη σταθερή οργανική κερδοφορία σε βάθος χρόνου και την υψηλή φερεγγυότητα, που υποστηρίζει την αξιοπιστία της και υπογραμμίζεται από τον ιδιαίτερα υψηλό δείκτη, και για τα διεθνή standards, Net Promoter Score (63).  Ακόμη, διακρίνεται για την πρωτοποριακή στην ασφαλιστική αγορά, εδώ και 15 χρόνια, πρόοδο σε σχεδιασμό, διεθνείς δεσμεύσεις, πρωτοβουλίες - πρακτικές και λογοδοσία στο πεδίο της Εταιρικής Υπευθυνότητας και στο ευρύτερο πλαίσιο της Βιώσιμης Ανάπτυξης, με συνεχή δημιουργία αξίας για όλους τους stakeholders. Η εταιρεία κατά το 2018 διένειμε οικονομική αξία (κοινωνικό προϊόν) 196,9 εκατ. ευρώ.
Την εκδήλωση οργάνωσε η «Superbrands Greece», την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα η Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. Σημειώνεται πως ο θεσμός είναι ενεργός σε 90 χώρες.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS