Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Όμιλος Υγεία: Αρωγός και υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2020

tags :
Όμιλος Υγεία: Αρωγός και υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2020
Αρωγός της Ολυμπιακής Επιτροπής ο όμιλος Υγεία
Το πρόγραμμα των δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων, νοσηλείας και χειρουργικών επεμβάσεων που παρέχει στους σχεδόν 100 Ολυμπιακούς αθλητές, ο όμιλος Υγείας που είναι και επίσημος υποστηρικτής των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο το 2020, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο του Μητέρα.
Όπως τονίστηκε στην συνέντευξη Τύπου από τον διευθύνων σύμβουλο του Ομίλου Υγεία Ανδρέα Καρταπάνη, ο Όμιλος παρέχει στους αθλητές από το 2018 δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών τους αναγκών.
Σχολιάζοντας την σχετική εταιρική υπευθυνότητα, ο κ. Καρταπάνης, χαρακτήρισε «μεγάλη τιμή για τον όμιλο να είναι συνοδοιπόροι και υποστηρικτές των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας».
Σημείωσε ότι ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ με γνώμονα την ενίσχυση των αρχών και αξιών του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα Ολυμπιακά ιδεώδη».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, εξέφρασε τη χαρά του που στη μεγάλη οικογένεια της ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έχει ενταχθεί ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ ως υποστηρικτής.
Χαρακτήρισε μάλιστα τη βοήθεια αυτή ιδιαίτερα σημαντική για όλους του αθλητές που προπονούνται εντατικά και σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Αντώνη Βασιλόπουλος
antonpaper@yahoo.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης