Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης: Η ΝΔ να απευθυνθεί στους κεντρώους ψηφοφόρους για να πετύχει την αυτοδυναμία

Θεοχάρης: Η ΝΔ να απευθυνθεί στους κεντρώους ψηφοφόρους για να πετύχει την αυτοδυναμία
Να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις με αντάλλαγμα τις μειώσεις στα πρωτογενή πλεονάσματα είπε ο κ.Θεοχάρης
Την ανάγκη η ΝΔ να απευθυνθεί στους κεντρώους ψηφοφόρους προκειμένου να πετύχει την αυτοδυναμία επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Χ. Θεοχάρης.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοχάρης αναφέρθηκε με αφορμή και τις πρόσφατες επισημάνσεις της Κομισιόν, στην καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση και επανέλαβε τη θέση Μητσοτάκη για μεταρρυθμίσεις οι οποίες, όπως είπε, πρέπει να προχωρήσουν, με αντάλλαγμα τις μειώσεις στα πρωτογενή πλεονάσματα.
Έφερε ως παράδειγμα τη δημόσια διοίκηση που -όπως είπε- πρέπει να λειτουργήσει ακομμάτιστα και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων.
Χαρακτήρισε επίσης δύσκολη τη κατάσταση στη ΔΕΗ ενώ για το Ελληνικό είπε ότι με βάση το γαλάζιο χρονοδιάγραμμα οι εργασίες θα πρέπει να αρχίσουν το νέο έτος.
Ο κ.Θεοχάρης αναφερόμενος στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις, υποστήριξε ότι έχουν δυσλειτουργίες που πρέπει να διορθωθούν και επεσήμανε τη σημασία του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.
«Όσα ψηφίστηκαν και μάλιστα με τη δική μας ψήφο δεν θα τα πάρουμε πίσω» είπε ο κ.Θεοχάρης, τονίζοντας ότι οι όποιες μετεκλογικές συνεργασίες θα γίνουν σε προγραμματική κατεύθυνση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης