Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ενάντια στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής - Αντίσταση Εθνική σε όλα τα μέτωπα!

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ενάντια στον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής - Αντίσταση Εθνική σε όλα τα μέτωπα!
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Το βράδυ της 26ης Μαΐου 2019 σε όλα τα κανάλια άπαντες πανηγύριζαν για την πτώση του ποσοστού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα, αλλοιώνοντας αριθμούς και ποσοστά σύμφωνα με το συμφέρον τους, προκειμένου να περάσουν την προπαγάνδα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τέλειωσε!
Κορυφαίος στον χορό των αφορισμών κατά του Κινήματός μας, το οποίο κατ’ αυτόν εξαφανίστηκε, ο αρχιτέκτονας της πολιτικής σκευωρίας και των διώξεων εις βάρος μας, Δένδιας, ο οποίος απολαμβάνει της προβολής της εφημερίδας των Συντακτών, της φυλλάδας των εθνομηδενιστών του “ιού” της μακαρίτισσας “Ελευθεροτυπίας”.
Στον ίδιο τόνο για ημέρες ολόκληρες εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί και τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς βεβαίως να παρουσιάσουν και την άποψή μας.
Άλλωστε, τι σόι “δημοκρατία” θα ήταν εάν παρουσίαζαν και την άποψή μας;
Με αυτό τον τρόπο προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα συντριπτικό κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να σπείρουν την ηττοπάθεια, την απελπισία και μέσα σε όλα τ’ άλλα μίλησαν για την δήθεν εσωκομματική κρίση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αναφέροντας ονόματα των πλέον απίθανων τύπων, που πέρασαν από το Κίνημά μας και οι οποίοι δεν μπόρεσαν να σταθούν στις γραμμές μας.
Αναφερόμενος σε όλα αυτά μέσω του διαδικτύου απέστειλα το εξής μήνυμα: “Ο Ψυχολογικός Πόλεμος (ΨΠ) του Συστήματος (TV, INTERNET, ΦΥΛΛΑΔΕΣ) κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται.
Με ψευδολογίες παρουσιάζουν το Κίνημά μας σε κρίση.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!”
Τις ίδιες ακριβώς ημέρες που γινότανε αυτή η ολομέτωπη πίεση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από το σύστημα (κόμματα, ΜΜΕ, ολιγάρχες) γινόταν μία δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τα στοιχεία της οποίας έχουν ως εξής: “Η έρευνα της Pulse για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, διενεργήθηκε το διάστημα μεταξύ 30 Μαϊου - 1 Ιουνίου επί δείγματος 1358 ενηλίκων με χρήση δομημένου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου.
Πιο αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η εκτίμηση είναι ότι: ΝΔ: 31,5% - 36,5%, ΣΥΡΙΖΑ: 22,5% - 27,5%, ΚΙΝΑΛ: 6,5% - 9,5, ΚΚΕ: 4,5% - 6,5%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 4% - 6%, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 3% - 5%.
Στην δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για λογαριασμό του ΣΚΑΪ περιγράφονται σενάρια για την εκτίμηση των εδρών που θα λάβουν τα κόμματα στις εθνικές εκλογές.
Αναλυτικότερα το πρώτο σενάριο προβλέπει επτακομματική Βουλή με πρώτη τη ΝΔ και 151 έδρες.
Ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 74 έδρες, το Κίνημα Αλλαγής με 23 έδρες, το ΚΚΕ με 16 έδρες, η Χρυσή Αυγή με 15 έδρες, η Ελληνική Λύση με 12 έδρες και η Μέρα25 με 9 έδρες.”
Είναι φανερό ότι η δικτατορία των διεφθαρμένων προσπαθεί να πλήξει με κάθε τρόπο το Κίνημά μας και από όλους εμάς εξαρτάται εάν θα το κατορθώσουν ή όχι.
Σχετικώς τώρα με κάποια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ποιοτικά στοιχεία των εκλογών σας παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα από δημοσίευμα “αντιφασιστικού” ΜΜΕ: “Κάποιοι λένε ότι "καταλογίζετε αποκλειστικά στους 17χρονους το 13% της ΧΑ, και τίποτα στους 20άρηδες ή 23άρηδες που επίσης βρίσκονται ανάμεσα στο ηλικιακό εύρος 17-24 που σύμφωνα με τα exit polls προτίμησαν τους νεοναζί".
Σωστό εν μέρει, αλλά σκεφτείτε ότι το 2015 οι 18-24 είχαν δώσει 11% στη ΧΑ και φέτος, ενώ το ποσοστό της έπεσε αρκετά στις εκλογές, σε αυτό το ηλικιακό εύρος με την προσθήκη των 17άρηδων, όχι μόνο δεν έπεσε, αλλά ανέβηκε.
Και αυτό δείχνει πολλά.”
Πράγματι αυτό δείχνει πολλά.
Δείχνει πως στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παραμείνει δυνατό το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης