Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

COSMOTE TV: Η εκπομπή BUZZ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας

tags :
COSMOTE TV: Η εκπομπή BUZZ στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας
Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Πέμπτη 6 Ιουνίου
Η εκπομπή  BUZZ και ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκαν στην παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας, του Σάιμον Κίνμπεργκ στο Χόλιγουντ, και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή 9/6 (20:30, COSMOTE CINEMA 1HD) τους Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Νίκολας Χουλτ, Σόφι Τέρνερ, Τάι Σέρινταν, Έβαν Πίτερς και Τζέσικα Τσαστέιν να αποκαλύπτουν, αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής, τις αθέατες πλευρές των θρυλικών χαρακτήρων που υποδύονται στο τελευταίο κεφάλαιο της αγαπημένης σειράς ταινιών.
Η ταινία αφηγείται την ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-Men, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα.
Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ.
Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της, αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-Men αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη.
Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες από την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης