Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στο roadshow της Νέας Υόρκης οι ελληνικές εισηγμένες στις 11-12 Ιουνίου πριν τις εκλογές

tags :
Στο roadshow της Νέας Υόρκης οι ελληνικές εισηγμένες στις 11-12 Ιουνίου πριν τις εκλογές
Σε μία εξαιρετική περίοδο για το Ελληνικό Χρηματιστήριο θα διεξαχθεί το 8ο roadshow στη Νέα Υόρκη
Συνολικά 25 εισηγμένες του ΧΑ θα παρουσιαστούν σε μεγάλα χαρτοφυλάκια στις 11-12 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη στο 8ο Road Show που διοργανώνει το Ελληνικό Χρηματιστήριο και το Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο.
Ίσως από τις πιο κρίσιμες παρουσιάσεις καθώς η Ελλάδα αυτή τη φορά θα έχει να παρουσιάσει θετικά στοιχεία αλλά και τις προσδοκίες των επενδυτών από τις επερχόμενες εθνικές εκλογές που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου.
Η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά με ατού την υποχώρηση των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων και τις θετικές προοπτικές για τράπεζες και εταιρείες σε ότι αφορά τη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών εκτιμάται από αναλυτές ότι θα πρωταγωνιστήσει.
Θα γίνουν ατομικές συναντήσεις μεταξύ θεσμικών επενδυτών και εκπροσώπων των ελληνικών εισηγμένων, ενώ θα μιλήσει και ο Γιώργος Χουλιαράκης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.
Συμμετοχή έχουν δηλώσει οι εισηγμένες: ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, EXAE, Autohellas, Ελλάκτωρ (μένει να επιβεβαιωθεί), Eurobank, Fourlis, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΛΠΕ, Ικτίνος, ΜLS, Motor Oil, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, Πανγαία, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, Profile, ΔΕΗ, Σαράντης, Τέρνα Ενεργειακή, Πλαστικά Θράκης και Τιτάν.


Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης