Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Σε περιδίνηση η ΔΕΠΑ – Αρνείται να παραδώσει ο Δ. Τζώρτζης – Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

tags :
Σε περιδίνηση η ΔΕΠΑ – Αρνείται να παραδώσει ο Δ. Τζώρτζης – Σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
Οι δύο μέτοχοι, ΤΑΙΠΕΔ και Ελληνικά Πετρέλαια, θεωρούν πως η εκκρεμότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί
Σε καθεστώς ακυβερνησίας συνεχίζει να λειτουργεί η ΔΕΠΑ για όγδοη συνεχή ημέρα με τον μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Δ. Τζώρτζη, να αρνείται να μεταβιβάσει τις αρμοδιότητές του στον Πρόεδρο της εταιρείας, σύμφωνα με τη σχετική επιστολή του Υπουργείου Ενέργειας, εξαιτίας των χειρισμών του σε μία σειρά ζητημάτων, από τα χρονοδιαγράμματα της διάσπασης και ιδιωτικοποίησης της ΔΕΠΑ, έως τους συμβασιούχους εργαζομένους.
Το ΔΣ της εταιρείας που συνεδρίασε εκτάκτως χθες (6/6) έθεσε τους δύο μετόχους της ΔΕΠΑ (ΤΑΙΠΕΔ και Ελληνικά Πετρέλαια), προ των ευθυνών τους, κάνοντας λόγο για προφανή δυσαρμονία και παρατεταμένη δυσλειτουργία της εταιρείας που πρέπει να εκτονωθεί άμεσα.
Πηγές των Μετόχων παραδέχονται ότι η εκκρεμότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί και επιβεβαιώνουν ότι επίκειται έκτακτη Γενική Συνέλευση ενδεχομένως και μέσα στην ημέρα προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπία.
Εξάλλου, συνεχίζεται η άρνηση του κ. Τζώρτζη να παραιτηθεί και η αξίωσή του να παραμείνει στη ΔΕΠΑ, παρά τις αρχικές διαρροές των προηγούμενων εβδομάδων που τον έφεραν να απειλεί ακόμη και με παραίτηση εάν το Υπουργείο ενέμενε στην θέση του για τακτοποίηση των εργολαβικών εργαζομένων στη ΔΕΠΑ.
Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη σύγχυση των εργαζομένων και της αγοράς για τον πραγματικό εκπρόσωπο της εταιρείας σήμερα, τη στιγμή μάλιστα που πληροφορίες από τη ΔΕΠΑ φέρουν τον κ. Τζώρτζη να έχει ήδη αδειάσει το γραφείο του, χωρίς ωστόσο να το εγκαταλείπει, από την αρχή της εβδομάδας.

Πηγή: www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης