Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για τον Όμιλο Ανδρομέδα

tags :
Βραβεία Ανώτερης Γεύσης για τον Όμιλο Ανδρομέδα
Διακρίσεις πολλών αστέρων για τα προϊόντα Primus
Ο Όμιλος Ανδρομέδα έλαβε διακρίσεις πολλών αστέρων για τα προϊόντα της σειράς Primus (κρανιός και τσιπούρα), διασφαλίζοντας το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (πρώην iTQi).
Συγκεκριμένα, τα προϊόντα Primus διακρίθηκαν για μια ακόμη φορά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2019, αποσπώντας την υψηλότερη δυνατή διάκριση τριών αστέρων για τον κρανιό, καθώς και αντίστοιχη διάκριση δύο αστέρων για την τσιπούρα. Οι δυο αυτές νέες βραβεύσεις επιβεβαιώνουν την εξαιρετική ποιότητα και την αυθεντική γεύση των προϊόντων της σειράς Primus.
Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης οργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης – iTi, το οποίο επιλέγει και βραβεύει κάθε χρόνο τα κορυφαία προϊόντα ανώτερης γεύσης στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών παγκοσμίως, μέσω μιας αυστηρά αμερόληπτης διαδικασίας «τυφλής δοκιμής» από διακόσιους κορυφαίους σεφ και σομελιέ.
Στο πλαίσιο των ανωτέρω διακρίσεων, ο Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Ανδρομέδα, κ. Απόστολος Τουραλιάς, δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στον Όμιλο Ανδρομέδα η παραγωγή κορυφαίων προϊόντων, τα οποία και διακρίνονται για τις εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές τους, από Διεθνώς αναγνωρισμένους Οργανισμούς, όπως το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης. Οι νέες αυτές διακρίσεις αποτελούν χειροπιαστή απόδειξη της συνεχούς επένδυσης μας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που συνεισφέρουν στην ευζωία και ευεξία των πελατών μας. Τα βραβεία αυτά έχουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τους συνεργάτες μας, καθώς αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι στόχος του Ομίλου της Ανδρομέδα είναι να ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης