Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στο έργο της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης συμβάλλει η 3αλφα

tags :
Στο έργο της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης συμβάλλει η 3αλφα
Η μέχρι τώρα συνεισφορά της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης μεταφράζεται στην πράξη σε 1.572 μπλε κάδους ή σε 3 οχήματα συλλογής ανακυκλώσιμων συσκευασιών
Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., με έντονο το αίσθημα ευθύνης για το αποτύπωμα της προς την κοινωνία, συνεισφέρει έμπρακτα στο πολύ σημαντικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης που συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.
Η μέχρι τώρα συνεισφορά της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης μεταφράζεται στην πράξη σε 1.572 μπλε κάδους ή σε 3 οχήματα συλλογής ανακυκλώσιμων συσκευασιών, και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει ενεργά στο μείζον θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.
Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2001 και δεν λειτουργεί κερδοσκοπικά αλλά προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος όπως προβλέπεται από το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο. Καλύπτει το 95% του πληθυσμού της χώρας με 304 δήμους να συμμετέχουν στο Σύστημα Ανακύκλωσης Συσκευασιών και 551.000 τόνους υλικών να έχουν οδηγηθεί προς ανακύκλωση από το σύνολο των δραστηριοτήτων της το έτος 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης