Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Το παρασκήνιο για την εκλογή Φιλάρετου (Alpha bank) στον ΣΕΒ αντί του Βασιλείου (Eurobank) και… οι κόντρες των αντιπροέδρων

Το παρασκήνιο για την εκλογή Φιλάρετου (Alpha bank) στον ΣΕΒ αντί του Βασιλείου (Eurobank) και… οι κόντρες των αντιπροέδρων
Στο εσωτερικό του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒ το κλίμα δεν είναι και τόσο ρόδινο όσο παρουσιάζεται....


Ο Σπύρος Φιλάρετος ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Alpha bank είναι το νέο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων.
Την θέση αυτή διεκδικούσε με μεγάλες αξιώσεις ο Κωνσταντίνος Βασιλείου αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος τραπεζικής επιχειρήσεων της Eurobank.
Μάλιστα η διοίκηση της Eurobank επιδίωξε ενεργά να περάσει ο Βασιλείου στον ΣΕΒ.
Ωστόσο με βάση πληροφορίες μας ένας εκ των αντιπροέδρων επέμεινε ότι ο Φιλάρετος πρέπει να συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒ λόγω οικογένειας και ονόματος.
Δεν υπήρχε δηλαδή κάποιος αρνητικός λόγος για τον οποίο δεν επέλεξαν τον Βασιλείου.
Και επειδή αναφερθήκαμε στους αντιπροέδρους – είναι 5 στον ΣΕΒ – και αντιστοιχούν στο 26% του συνόλου του διοικητικού συμβουλίου (!!!!!!!) η ρητορική ερώτηση που θέτουμε είναι η εξής.
Οι σχέσεις ορισμένων εκ των αντιπροέδρων είναι καλές, μέτριες ή πολύ κακές;
Στο εσωτερικό του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΒ το κλίμα δεν είναι και τόσο ρόδινο όσο παρουσιάζεται.

Υποσημείωση

Εάν προκληθούμε θα μπορέσουμε με πολύ μεγάλη άνεση να παρουσιάσουμε ορισμένες κόντρες που θα είχαν ενδιαφέρον να έρθουν στο φως της δημοσιότητας ώστε το σύστημα να κατανοήσει πως δουλεύει ο ΣΕΒ.
Εμπρός από την βιτρίνα όλα είναι ειδυλλιακά, πίσω από τις κουρτίνες σημειώνονται ενδιαφέρουσες...κόντρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης